LifeStyle

Iată câteva idei de cadouri utile pentru casă nouă

Vrei să-ți surprinzi prietenul cel mai bun care tocmai s-a mutat în casă nouă, cu un cadou deosebit, și nu știi ce să alegi?


Cadourile de casă nouă sunt o modalitate minunată de a încuraja oamenii să își folosească noua locuință cu plăcere. Dacă ești în căutarea unor idei de cadouri de casă nouă, iată câteva sugestii:

Articole de decor: Oamenilor le place să-și pună amprenta pe spațiul personal, așa că un obiect decorativ poate fi un cadou minunat de casă nouă, deoarece poate personaliza locuința într-un mod unic, în special dacă le cunoști preferințele. Alege un cadou care să se potrivească stilului și gusturilor destinatarului. Poate fi un tablou, o vază, un ceas cu pendul, un suport interesant pentru cărți, rame pentru fotografii, o măsuță delicată pentru cafea, un set de huse pentru canapea și fotolii etc.

Produse de întreținere pentru casă: De exemplu, un set de perii pentru curățarea încălzitoarelor sau un aparat de curățat covoarele poate fi un cadou practic și util. Un mini aspirator inteligent dacă dispui de un buget generos. 

Cărți de bucate sau rețete: Dacă știi că destinatarul este pasionat de arta culinară, o carte de bucate sau o colecție de rețete poate fi un cadou perfect. Gândește-te la ce bucătărie preferă și alege în funcție de acest criteriu. 

Produse pentru baie: prosoape, halate. Alege pentru bărbat, un halat de baie ieftin și pufos de pe CasaMoise.ro, iar pentru parteneră, dacă există, un halat cu notă feminină. Sunt articole foarte utile, îndeosebi la mutarea într-o casă nouă. 

Prosoape sau lenjerii de pat: Oamenii au întotdeauna nevoie de prosoape noi și de lenjerii de pat. Alege un set de calitate care să se potrivească stilului lor. Mai poți opta pentru pături, pilote, perne, cuverturi etc. 

Produse pentru bucătărie: pot fi accesorii pentru servire, articole pentru organizare și depozitare, vase pentru gătit, ustensile și accesorii, set pentru prepararea ceaiului, cafetieră etc. 

Obiecte și accesorii pentru grădină (dacă există): ghivece pentru flori, hamac, grătar și ustensile speciale, ustensile pentru grădinărit etc.

Obiecte pentru curățenie și organizare: coș pentru rufe, cutii de diferite mărimi pentru depozitare, etajere, suporturi etc.

Plante care purifică aerul: O plantă poate aduce viață într-o casă nouă și poate oferi beneficii pentru sănătate, cum ar fi îmbunătățirea calității aerului. Alege o plantă ușor de îngrijit și care să se potrivească stilului destinatarului.

Un set de uleiuri esențiale: deosebit de plăcute și care îmbunătățesc starea de spirit. 

Un suport de calitate pentru păstrarea vinurilor sau a altor băuturi. 

Aparate electrocasnice mici: poate fi un blender, un mini robot, un toaster, un sandwich maker, storcător de fructe, fierbător. 

Pentru copii, dăruiește obiecte de decor și produse pentru camera acestora. Poți alege un set de lenjerii, perne, halat, dar și un set de jucării educative și antrenante. 

În cele din urmă, cel mai important lucru atunci când alegi un cadou de casă nouă este să te gândești la destinatar și la ceea ce îi face plăcere. Orice ai cumpăra, gândește-te la relația pe care o ai cu persoanele respective, la vârsta acestora, nevoile și preferințele lor. Iar dacă ai posibilitatea, află dacă mai există persoane care se gândesc să cumpere aceleași produse ca și tine. 

 Dăruiește atenție! Dăruiește grijă persoanelor dragi! Dăruiește-le obiectele de care au nevoie în casă nouă!

Related posts

Incepe tIMOn. Cel mai mare targ imobiliar din Romania are o oferta de peste 20.000 locuinte noi si oferte cu pana la 15% sub pretul pietei

Adina Meyers

Cum să îți depozitezi eficient colecția de viniluri 

Adina Meyers

Un artist orb a avut o idee simpla si stralucita. Cum poti confectiona lampi pentru casa si gradina

Adina Meyers