LifeStyle

Dragos Militaru, noul Director General Executiv al Fabryo Corporation

“Sub conducerea lui Aliz, Fabryo Corporation a devenit liderul pietei de lacuri si vopsele decorative si s-a tranformat intr-o organizatie moderna, cu o echipa de management puternica,” a spus Laurentiu Ispir, Investment Director al companiei suedeze de investitii Oresa Ventures, actionarul unic al Fabryo Corporation. “Practic, toate obiectivele agreate impreuna cu Oresa la inceputul mandatului au fost indeplinite cu succes, motiv pentru care atat compania, cat si actionarii doresc sa ii multumeasca pentru performanta deosebita.”

Pe parcursul a patru ani si jumatate, operand intr-o piata in scadere si concurenta stransa, compania si-a castigat si consolidat pozitia de lider pe piata lacurilor si vopselelor decorative, lansand permanent produse inovatoare, foarte apreciate de catre piata si fiind recunoscuta drept una dintre cele mai eficiente si productive companii din domeniu. Principalul sau brand, savana, a fost desemnat, recent, singurul Superbrand din industrie.

“Dupa 20 de ani de cariera manageriala si peste 30 de ani de munca, doresc ca, in perioada care urmeaza, sa structurez si sa impartasesc toata experienta acumulata si cu alti lideri, manageri sau potentiali lideri de organizatie, dintr-o postura independenta,” a spus Aliz Kosza. “Pentru aceasta misiune m-am pregatit toata viata, iar acum este momentul sa o urmez, evident, dupa o perioada de vacanta binemeritata.”

Dragos Militaru, care o succede pe Aliz Kosza la conducerea companiei, a ocupat anterior pozitia de Director Comercial in cadrul UPC Romania, fiind responsabil de strategia de marketing si vanzari pentru segmentul rezidential. Incepand cu 1995, a activat timp de peste 15 ani in industria bauturilor racoritoare, in cadrul Coca-Cola HBC, unde a parcurs numeroase etape, de la Sales Manager, la Market Manager pentru Romania si Moldova, in perioada 2007-2009, si Market Operations Director South East Europe, in intervalul 2009-2010.

In 2004, s-a mutat la Atena, in cadrul Coca-Cola HBC Grecia, unde a fost responsabil de operatiunile de trade marketing pentru toate categoriile de produse ale companiei, coordonand ulterior si proiectele comerciale strategice.

„Intr-un an de lucru alaturi de echipa de la Fabryo Corporation si de Aliz Kosza, am contribuit cu idei si proiecte la performantele companiei, m-am acomodat relativ rapid unei industrii care ofera provocari si surprize la tot pasul si am alaturi o echipa de manageri profesionisti impreuna cu care suntem pregatiti sa continuam povestea de succes a Fabryo Corporation in Romania”, spune Dragos Militaru.  

Dragos este absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti si detine o specializare in Advanced Strategic Management, obtinuta la IMD Elvetia, care completeaza experienta indelungata in vanzari, marketing strategic, trade marketing si business development. Este casatorit si are doi copii. 

Related posts

Royal Preferred Banking

Oana Voicu

Galetusa „Garden” – cum sa decorezi trei incaperi diferite cu acelasi obiect

Adina Meyers

Tendințe în Amenajările de Interior – Noutăți la CERSAIE 2016

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe