Home

DIY: clopotei de vant

Clopoteii de vant sunt accesorii decorative cu personalitate. Clinchetul lor sarmant da farmec gradinii si relaxeaza. Sunt multe tipuri de clopotei, pe care le gasesti de cumparat, insa exista si cateva pe care le poti confectiona.

Acesta este un proiect de tipul DIY usor de realizat si poate fi pus in practica impreuna cu cei mici.

Unul dintre cele mai simple moduri de a confectiona clopotei de vant e sa folosesti mini-ghivece de teracota. Copiii in special vor adora sa le picteze.

Pentru acest proiect ai nevoie de ghivece, bile gaurite, sfoara, culori acrilice pentru exterior, pensule. Picteaza ghivecele, iar apoi leaga-le unul de altul cu sfoara. Nu uita sa adaugi bilele de lemn, in scop decorativ.

Clopoteii pot fi facuti si din tuburi de cupru, pe care le poti cumpara din magazinele de bricolaj.

Un alt proiect simpatic e sa faci clopoteii din linguri si furculite. Va fi nevoie sa le gauresti, pentru a le putea prinde mai usor cu sfoara. Pentru culoare, poti adauga margele. Asigura-te totusi ca sunteul pe care il fac lingurile si furculitele este unul placut.

Related posts

A renovated duplex

Oana Voicu

Concediu pe timp de pandemie: destinații, tipuri de cazare, mijloace de transport și măsuri de siguranță

Adina Meyers

Noi reguli pentru terasele din Centrul Vechi, după numărul mare de cazuri de COVID-19

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe