Home

Dezinfecteaza aerul din casa cu Therapy Air® Plus si Therapy Air ION®

Astazi locuintele, birourile si spatiile publice sunt invadate de praf, alergeni,  substante iritante, substante chimice, fum de tigara, funingine, mirosuri neplacute care determina o crestere a ratei imbolnavirilor.

Cercetarile arata ca poluarea aerului de interior este una dintre cele mai mari amenintari la adresa sanatatii noastre. Aerul din incaperile inchise poate fi de 100 de ori mai poluat decat aerul de exterior. Milioane de persoane mor in intreaga lume din cauza inhalarii aerului poluat sau contractarii unor afectiuni prin inhalarea aerului contaminat.

 Se considera ca, la nivel global, peste 300 de milioane de persoane sufera de astm si inca 100 milioane vor suferi de aceasta afectiune pana in 2025.

La nivel mondial, peste 250,000 de oameni mor anual din cauza astmului

In ultimii 10 ani, numarul deceselor cauzate de astm, numai la copiii cu varste cuprinse intre 5 si 9 ani, a crescut de 5 ori.

Pentru a arata importanta acestui flagel, 4 Mai 2010 este declarata Ziua Mondiala  a Astmului, un eveniment anual organizat de catre Initiativa Globala pentru Astm (GINA).

Ce putem face?

Aerul pe care il respiram este cel mai important factor care ne afecteaza sanatatea si, ca atare, calitatea vietii. Intrucat majoritatea afectiunilor de care suferim sunt contractate prin intermediul aerului infectat, cea mai buna solutie este sterilizarea si dezinfectarea aerului, eliminand pericolul si transformandu-va caminul intr-un spatiu protejat.

Cum ne putem proteja ?

Therapy Air® Plus si Therapy Air ION® de la Zepter sunt sisteme revolutionare de filtrare a aerului, care purifica si curata eficient aerul din locuinta, eliminand virusurile, bacteriile, mucegaiul, poluantii si mirosurile neplacute, oferind in acelasi timp un aer  sigur si proaspat. Folosind un proces unic de curatare a aerului in 3 etape, Therapy Air® functioneaza atat biologic, saturand aerul cu molecule de ozon, cum se intampla in natura, cat si chimic, distrugand bacteriile si poluantii.

Cum functioneaza?

Procesul de purificare al Therapy Air® Plus include 3 etape:

  • Filtrul HEPA elimina cele mai fine particule de praf
  • Modulul de oxigen activ sterilizeaza aerul si distruge prin oxidare mucegaiurile, sporii, bacteriile si virusurile care sunt dezactivate biologic.
  • Catalizatorul elimina poluantii ramasi din aerul evacuat

Therapy Air® elimina activ substantele poluante nocive, mucegaiul, ciupercile, bacteriile si virusurile care cauzeaza astmul, alergiile si alte afectiuni. Calitatea aerului pe care il respiram influenteaza calitatea vietii pe care o traim, iar cu Therapy Air® Plus, Zepter va ofera un aer purificat in proportie de 99,99%. Sistemul de purificare a aerului Therapy Air® Plus este primul aparat de pe piata ce prezinta certificat test TÜV Nord, care declara ca sistemul este  „adecvat pentru persoanele alergice”.

Therapy Air Ion® se bazeaza pe dubla actiune a beneficiilor antipoluante ale ionilor negativi si un sistem special de filtrare compus din 5 filtre: antistatic, antibacterial, HEPA, antialegenic, de carbon activ.  Rezultatul este un aer purificat de cele mai fine particule poluante cu dimensiuni de pana la 0,3 microni si imbogatit cu ioni negativi,considerati „vitaminele din aer”.

Unde le putem folosi?

Sistemele pot fi folosite cu succes acasa, la birou, in camera copilului, la gradinita, in cabinetele medicale, in spitale, in magazinele de animale, in magazinele de mobila, in restaurante, cafenele, hoteluri, cluburi, centre sportive sau de fitness, in biblioteci etc.

Daca pana acum nu ati reusit sa va protejati de aerul poluat de interior prin linia Therapy Air®, Zepter va prezinta si beneficiile inhalatorului ultrasonic Vital System, silentios, compact si portabil, special creat pentru terapia cu aerosoli (persoanele suferinde de astm). Odata inhalat, medicamentul ajunge rapid in caile respiratorii si este mai putin absorbit de catre fluxul sanguin.

Preocupat de problematica astmului in continua crestere la nivel global, Zepter ofera prin liniile Therapy Air®  si Vital System solutii tehnologic moderne pentru prevenirea si tratamentul astmului, confirmand angajamentul sau in a asigura un mediu mai sanatos si mai sigur pentru fiecare familie moderna.

Call-center: 021-30.20.499
www.therapyairplus.com

Related posts

Idei utile pentru a masca aparatul de aer condiţionat

Adina Meyers

Imunitatea la COVID-19 poate dispărea în câteva luni. Cei vindecați se pot reinfecta

Adina Meyers

Casă la ocean în Beverly Hills

Adina Meyers