LifeStyle

Deutek a dezvoltat prima vopsea crema din Romania

Te-ai gandit vreodata ca peretii casei tale pot avea parte de o îngrijire cu totul speciala, asemanatoare celei pe care o oferi pielii tale în fiecare zi? Noua vopsea crema cu colagen OSKAR actioneaza asupra peretilor într-un mod asemanator celui în care crema hidratanta actioneaza asupra pielii.

OSKAR Vopsea Crema cu Colagen este un produs cu totul inovator, ce contine colagen 100% natural si organic, asemanator celui folosit în industria produselor cosmetice.

Tehnologia cu colagen este disponibila numai în aceasta vopsea, conferindu-i proprietati si consistenta de crema. Astfel, structura OSKAR Crema cu Colagen este foarte compacta, pelicula formata este densa, fina si cu putere de acoperire extrema. Precum o crema în contact cu pielea, vopseaua crema pe baza de colagen adera rapid la perete, se întinde usor si impregneaza suprafata acestuia. Cu mare usurinta se obtine o netezime perfecta, care nu va face “riduri” niciodata.

Consistenta cremoasa a vopselei crema OSKAR asigura o întindere perfecta si o aplicare usoara a produsului. În plus, noua vopsea este foarte alba si are un miros placut.

OSKAR Glet Crema si Vopseaua Crema cu Colagen alcatuiesc sistemul complet “anti-aging” pentru pereti interiori perfecti.

OSKAR reprezinta marca de cea mai înalta calitate a producatorului DEUTEK SA, unul dintre liderii pietei de finisaje si decoratii din Romania. Gama OSKAR cuprinde vopsele, tencuieli decorative, gleturi si adezivi, ce alcatuiesc portofoliul complet pentru pereti perfecti. Aceasta cuprinde numai produse “best by test”, dezvoltate împreuna cu cei mai iscusiti aplicatori profesionisti.

 

 

Related posts

Campania nationala „Fabrica de Clatite” continua. Capitolul: Pregatiri pentru Paste

Adina Meyers

2 greșeli comune care se regăsesc în rutina de îngrijire zilnică a feței

Adina Meyers

Mentine un climat sanatos pentru casa si familia ta

Adina Meyers