LifeStyle Retete

Desert de toamna cu prune

Acest desert de toamna cu prune si nuci este ieftin, rapid, gustos si iti potoleste imediat pofta de dulce.

Ingredinete:

1 kg prune

100 g nuca romaneasca

1 si 1/2 lingura zahar brut (sau dupa gust)

1 si 1/2 lingurita scortisoara

Citeste si: Desert de sezon: prajitura cu prune si nuca

Mod de preparare:

Se spala prunele, se taie in 4, se scot samburii si se pun intr-un vas termorezistent.

Se adauga nuca tocata grosier, se presara zaharul deasupra prunelor si se introduce vasul in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius pentru 20-25 minute.

Dupa ce se scoate vasul, se presara scortisoara si se amesteca.

Aromele sunt imbietoare, miros de nuca cu scortisoara, iar sucul lasat de prune are o culoare fascinanta!

Material preluat de pe http://aromedepoveste.ro

Related posts

Tu stii cum sa te mentii in forma fara a pleca de acasa?

Adina Meyers

(P) ELVILA te rasfata in luna martie cu reduceri la mobilier

Adina Meyers

Restaurantul St. George din Centrul Vechi are un nou bucatar Chef

Adina Meyers