Temperaturile au inceput sa creasca, ceea ce inseamna ca pamantul este roditor si iti pune la dispozitie tot felul de fructe. Iata cum poti realiza un desert de primavara cu capsuni!
Ingrediente:
Mai multe borcane de dulceata
1-2 kilograme de capsuni spalate si taiate bucatele
Sucul de la doua lamai
450 de grame de zahar
O lamaie rasa
Menta proaspata maruntita
Frisca
Piscoturi
Citeste si: Delicii energizante pentru primavara
Mod de preparare:
In prima zi, amesteca o mare parte dintre capsuni, sucul de lamaie si o ceasca de zahar intr-un castron, potrivit doctorulzilei.ro. Pune compozitia la rece la congelator. A doua zi, intr-un castron amesteca frisca, o cana de zahar si o lamaie rasa pentru 7 minute. Trebuie sa incorporezi toate ingredientele pana se omogenizeaza. Pune piscoturile pe fundul borcanului, deasupra pune crema si orneaza cu capsuni.
Material preluat de pe http://www.romaniatv.net
Citeste si: Top 5 dulciuri care nu iti afecteaza silueta