Amenajari Interioare

Culorile vedeta ale sezonului cald in amenajari interioare

Ne apropiem de anotimpul cald asa ca o schimbare in locuinta este mai mult decat binevenita. Fie ca vorbim despre mici schimbari sau avem ganduri mai mari si vrem sa primim vara cu o casa redecorata intr-un stil jucaus, acum este momentul sa ne gandim la asta.

Tendintele sezonului primavara-vara 2015 te pot ghida si-ti pot oferi sfaturi legate de diversele decoratiuni care se potrivesc locuintei tale. Culorile sunt si ele foarte importante, iar combinate corect pot face o diferenta considerabila, chiar daca schimbarile din punct de vedere al mobilierului nu sunt drastice.

– Spiritul neconventional, creativitatea si ludicul pot fi foarte usor transpuse in designul interior al casei tale. Combinatiile indraznete de culori, de la cele pastelate pana la cele intense aduc un aer primavaratic si fresh. Aceste culori se pot folosi si in decoratiuni, pentru mobilier sau pentru diversele accesorii din casa. Singura regula este sa fie alaturate in mod armonios.

– Culorile pastelate, stilul comod, dar in acelasi timp elegant iti poate conferi un sentiment de liniste si relaxare. Formele usor rotunjite, romburile sau dungile late iti pot transforma casa intr-o oaza de confort si in acelasi timp intr-un spatiu cochet.

– Pentru cei mai pragmatici dintre voi, schimbarea se poate orienta catre combinatii indraznete de alb si negru, suprafete si elemente vizuale geometrice si alaturarea formelor bine definite si ascutite cu cele rotunjite. Cuvantul cheie al acestui stil este contrastul.

– Daca natura reprezinta a doua ta casa, exista un stil croit special pentru tine. Paleta de culori calde, desprinse dintr-un peisaj de vara al insulelor mediteranene, elementele decorative colorate, motivele florale, tropicale si plantele exotice sunt componentele definitorii ale acestui stil extravagant.

Daca nu esti pregatit inca, schimbarile se pot rezuma doar la anumite incaperi din casa ta, cum ar fi dormitorul. Produsele de dormit sunt foarte importante pentru fiecare dintre noi, ele ne asigura un somn linistit si sanatos, astfel incat a doua zi sa putem fi pregatiti pentru noi provocari.

Pachetul Ergo Relax Memory de la Green Future reprezinta alegerea ideala deoarece trei dintre elementele de baza produse pentru dormit: saltea, perna si pilota. Calitate la puterea a 3-a. O solutie avantajoasa si economica, potrivita oricarui buget.

Salteaua este perfecta pentru cei care acuza dureri de spate. Structura din 16 cm Poliuretan Green Therm Indeformabil si de 2 cm Green Therm Memory HD asigura o pozitie corecta a corpului pe intreaga perioada a somnului.

Perna este foarte pufoasa si asigura o sustinere corecta a gatului datorita densitatii constante de pe suprafata pernei. Husele din policoton 50/50 asigura o ventilatie buna in timpul somnului.

In ceea ce priveste pilota, aceasta este antialergica si protejeaza impotriva efectelor nefavorabile ale posibilelor alergii, fie ca vorbim de cei mici sau chiar de adulti.

Deciziile pe care le iei trebuie realizate in functie de nevoile tale si modul tau de a fi, asa ca poti considera aceasta provocare drept o oportunitate de a fi mai atent la propria persoana.

Green Future te asteapta aici pentru mai multe detalii.

Related posts

Un interior primitor şi luminos

Adina Meyers

Renoveaza casa de la tara

Adina Meyers

Trucuri pentru a mări vizual o cameră îngustă

Adina Meyers