Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Descopera modelele de tavan fals casetat, ideale pentru birouri spectaculoase

Amenajarea sau redesignul birourilor devine o provocare pentru orice arhitect, designer de interior, cat si pentru departamentul de marketing. Un birou, o sala de conferinte sau o receptie cu un design spectaculos comunica si impresioneaza atat clientii, cat si angajatii.

Birourile sunt cartea de vizita pentru un business, cat si locul unde creativitatea si productivitatea se intalnesc. De aceea, un spatiu bine organizat si in care angajatii se simt bine, poate fi hubul de care multe businessuri au nevoie.

Fiecare element al designului pentru birou trebuie integrat in concept, de la pardoseala, pereti pana la alegerea modelelor de tavan fals. Desi pare o componenta clasica si usor de ales, modelul de tavan fals poate fi un element cheie in definirea unui concept final spectaculos al biroului.

Sursa photo: http://bashooka.com

Cel mai folosit model de tavan fals este varianta de tavan casetat, fiind des utilizat si recomandat de catre designeri si arhitecti, intrucat ofera un aspect placut si organizat al spatiului si se integreaza foarte usor cu stilul oricarui birou.

Care sunt avantajele folosirii unui tavan fals casetat in proiectul tau?

–  Se monteaza si se poate inlocui foarte repede, datorita structurii practice pentru tavan fals casetat;

– Se intretine foarte usor si nu este nevoie de aplicarea unor tratamente speciale pe suprafata acestuia;

– Ofera spatiului un aspect organizat si ingrijit, mascand instalatiile existente;

– Permite integrarea facila a corpurilor de iluminat, sistemelor de ventilatie, sistemelor de siguranta;

– Poti crea o infinitate de decoruri pentru tavan fals datorita posibilitatii de a comanda o anumita culoare sau un anumit model de tavan casetat, potrivit proiectului tau.

Sursa photo: http://bashooka.com/inspiration 

Ce modelele de tavan fals casetat pot aplica in spatiile de birouri?

Indiferent ca este vorba despre sala de conferinta, birouri open-space, birouri individuale sau receptii, modelele de tavane false casetate din fibra minerala sau tavanele casetate metalice sunt solutia ideala pentru a oferi un aspect deosebit pentru tavan, fiind usor de montat si de intretinut.

Poti opta pentru aplicarea variantelor de tavan casetat, atat pentru plafon, cat si peretii din incapere, cu scopul de a crea un decor diferit si adaptat identitatii vizuale a companiei. Sau, pur si simplu, sa te joci cu elementele de design si de tavan fals pentru a crea un mediu favorabil pentru angajati, dar si un spatiu primitor pentru clienti.

Opteaza pentru un tavan fals casetat metalic alb potrivit pentru orice decor

Tavanul fals casetat metalic este una dintre cele mai alese variante de tavan fals si este disponibil la eMenatwork.ro in mai multe modele tavan casetat: cu structura ascunsa sau la vedere sau tavan casetat de tip grilaFiind produs din otel sau din aluminiu, modelul de tavan casetat metalic are proprietati ignifuge si este ideal pentru spatiile aglomerate si publice: spatii de birouri, aeroporturi, cluburi, baruri, cafenele, showroomuri.

Culoarea unui tavan fals metalic in format standard este alb sau argintiu, in functie de materialul din care este realizat si se potriveste perfect pentru orice stil de birou.

Tavan fals casetat rosu si alb, cu perforatii. 

Sursa imagine: www.archdaily.com

Alege dintr-o varietate larga de tavane false casetate realizate la comanda pentru decorul biroului tau

Pentru ca niciun proiect nu este la fel si de fiecare data este nevoie de un alt tip de tavan fals, la eMenatwork.ro ai posibilitatea de a comanda exact modelul de tavan fals metalic de care ai nevoie. Economisesti timp si scapi de grija de a cauta in toate magazinele materiale si finisajele necesare pentru plafon.

Ce poti opta pentru un tavan special la cerere? Ei bine, poti sa iti alegi: culoarea favorita din cele 212 culori disponibile in paletarul RAL, un design diferit al tavanului casetat sau imbunatatirea izolatiei fonice, pentru modelul de tavan casetat perforat. In ceea ce priveste configurarea aspectului unui tavan metalic, se poate opta pentru perforare, in cazul unui model de tavan casetat cu structura ascunsa sau la vedere, sau pentru dimensiuni diferite ale ochiurilor, in cazul modelului de tavan casetat de tip grila.

Te invitam sa rasfoiesti ghidul complet despre modelul de tavan casetat cu structura ascunsa disponibil la eMenatwork.ro, fiind unul dintre cele mai utilizate tipuri de tavan metalic in spatiile de birou. Acest model de tavan fals este fabricat in Romania si ofera unitate si continuitate plafonului, fara a fi evidente imbinarile.

http://issuu.com/emenatwork.ro/docs/panouri_cu_structura_ascunsa?e=18376617/30820732

Daca iti doresti sa afli mai multe detalii despre oricare modele de tavan fals casetat sau doresti sa comanzi un model special de tavan fals, specialistii eMenatwork iti stau la dispozitie cu mare drag si te vor ajuta sa alegi cea mai buna varianta, pentru a crea un design spectaculos pentru birou.

Sursa photo: https://officesnapshots.com

Sursa photo: http://abovethelaw.com

Sursa photo:http://bashooka.com

Sursa photo: http://abovethelaw.com

Sursa photo: https://officesnapshots.com

Sursa photo: http://www.luulla.com

Sursa photo: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com

 

 

 

Related posts

Cum alegi plasa pentru terenul de fotbal?

Adina Meyers

Grădina cu levănțică, precum în Provence

Adina Meyers

Românii au în curte piscine inteligente. Sistemele de monitorizare pentru piscine, sau cum controlezi piscina de pe telefon: tehnologia care automatizează orice piscină reduce la 50% costurile și timpul de întreținere

Adina Meyers