Amenajari Interioare

3 sfaturi pentru amenajarea unui birou practic

Biroul este spatiul de lucru in care ne desfasuram activitatea de zi cu zi. Pentru orice anagajat este important ca locul unde munceste sa-l inspire si sa-l faca sa fie performant.

Acest spatiu trebuie sa ofere mai mult decat mobilierul propriu-zis, este esential sa existe un concept la baza, care sa transmita o stare de bine, o atmosfera primitoare.De asemenea, este importanta organizarea si depozitarea lucrurilor care ne sunt folositoare la locul de munca. De aceea avem pentru tine 3 sfaturi cum sa-ti amenajezi biroul intr-un mod util si practic:

1. Mobilierul Office

Unitatea de lucru este mobilerul de lucru care ne stimuleaza sa fim productivi si ne face sa dam randament. Poti opta si pentru varianta de birou multifunctional, fiind foarte practic. Pentru acest lucru ai nevoie de un rollbox cu 3 sertare.

Dulapurile pentru birou pot fi prevazute cu rotile, pentru a le manevra mai usor. Aceste corpuri de mobilier reprezinta solutia potrivita pentru boroul modern. Cu ajutorul acestora, orice persoana poate avea acces usor si rapid la informatii si documente. Poti combina dulapurile cu etajere inalte cu rafturi sau cu 4 usi. Rafturile deschise te ajuta sa ai acces mai usor la lucrurile folosite frecvent.

Scaunul de birou este și el important, deoarece contează faptul ca acesta să fie confortabil. Dacă petreceți multe ore pe scaun la birou, aveți nevoie de tot confortul prin alegerea unui scaun ergonomic. Puteți alege un scaun din piele neagă, cu mânere de lemn sau din plastic. Elvila vă pune la dispoziție o gamă largă de ansambluri office pentru amenajrea biroului chiar si acasă. Alegeți cel mai potrivit și mai comod scaun.

2. Solutii de organizare si depozitare

Depozitarea si organizarea sunt importante si eficiente pentru biroul tau. Documentele din dosare trebuie sa fie la indemana, iar piesele de mobilier pentru depozitarea lor nu trebuie sa incarce incaperea. Biroul moden si aerisit este in trend, fiind spatiul dedicat lucrului de zi cu zi.

Atunci cand ai la indemana toate lucrurile de care ai nevoie devii productiv si eficient.

3. Finisaje si nuante

Iti poti personaliza biroul in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie, culoarea peretilor sau accesoriile care sa-ti inveseleasca locul.

Finisajul biroului poate fi ales din paletarul de culori. Daca iti doresti sa ai o camera luminoasa poti alege finisajul stejar sonoma. Daca iti doresti ca mobilierul sa iasa in evidenta atunci este recomandat sa alegi finisajul maro inchis – schoko.

Este esential sa tii cont de intreg spatiul unde urmeaza sa-ti amenajezi biroul.

Esti in pana de idei? Noi iti recomandam sa vizitezi magazinele Elvila si mobilierul office de pe elvila.ro.

Te invitam sa te inspiri de pe blogul Elvila si sa fii la curent cu noutatile din aceasta industrie.

Related posts

Conac modern pe malul lacului Mogosoaia

Adina Meyers

5 modalitati creative de folosire pentru o tabla magnetica

Adina Meyers

Ce corpuri de iluminat bucatarie sunt potrivite pentru spatiile moderne?

Adina Meyers