LifeStyle

Patru ani de Teen Media Academy – spectacol aniversar: AUDITIA

Asa cum v-a obisnuit, Teen Media celebreaza cei patru ani de existenta printr-o productie care va surprinde prin umor si un joc actoricesc impecabil.  Auditia este un spectacol de teatru contemporan clasic, care abordeaza o tema actuala: munca in strainatate. Odata scapati de sub dominatia regimului totalitar oamenii privesc plini de iluzie si speranta catre strainatate. Orbiti de acest miraj ajung sa cada in plasa degradarii, iar toate situatiile sunt prezentate intr-un spirit critic, dar plin de amuzament. Avanpremiera spectacolului ,va avea loc la Sala Mare a Teatrului Nottara in data de 3 Octombrie 2013.

Teen Media Academy se afla in topul companiilor organizatoare de workshop-uri de actorie pentru neprofesionisti si se adreseaza celor care isi doresc sa faca ceva neobisnuit, sa iasa din rutina si sa-si foloseasca timpul liber intr-un mod util, dar si celor care vor sa faca o cariera in domeniul artistic. Cursurile de actorie Teen Media ofera un program intensiv de pregatire in arta actorului, arta spectacolului de teatru, arta spectacolului de film si televiziune, iar profesorii Teen Media sunt actori cu experienţa in teatru, film si televiziune.

Cei care vor sa vada produsul final al unui astfel de curs de actorie sunt asteptaţi Joi, 3 Octombire, ora 20:00, la Teatrul Nottara (Sala Horia Lovinescu) pentru un spectacol cu adevarat amuzant. Dupa ce se trage cortina petrecerea continua In Culise (Piata Natiunile Unite nr. 3-5), locul unde poţi sa-i cunosti pe cei care de-abia s-au dat jos de pe scena!

Pretul unui bilet este de 25 lei si se pot achiziţiona incepand cu data de 17 Septembrie de la sediul Teatrului In Culise: Piata Natiunile Unite nr. 3-5 sau in ziua spectacolului de la casa de bilete  a Teatrului  Nottara: Bd. Magheru nr. 20.

Distribuţie: Marius Marinoff, Diana Dumbrava, Andreea Tomuleasa, Monica Florescu, Marta Boceanu, Claudia Ene, Gratiela Popa, Alexandru Kogut, Ilie Nae. Cu participarea actorilor: Florin Fratila, Paul Alexandru

Regia: Cristian Bajora

Multumim partenerilor media: TvCity, Sapte Seri, Teatral.ro, Zile si Nopti, Orasul Meu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Romania Libera, Metropotam, RoEvents, Calendar Evenimente, ArtWe, Port.ro, Concerte-azi.ro, IQool, Modernism, Diseara.ro, Anyplace.ro, ArtActMagazine.

 

Related posts

RAISANDRA, VICTORIOASĂ LA UN PRESTIGIOS CONCURS DE LA HOLLYWOOD: A LUAT PLACHETA DE CAMPION MONDIAL PE MUZICĂ ȘI 8 MEDALII

Adina Meyers

Descopera stralucirea tenului in noile perle cu serumuri concentrate de la Clarena

Adina Meyers

Picioarele tale, vedete pe plaja in aceasta vara!

Adina Meyers