LifeStyle

Delta Studio a lansat albumul Lifestyle Design Interior 2017

Pe 8 decembrie 2016, în showroomul principal Delta Studio din București a avut loc lansarea unui album anual cu cele mai reușite amenajări de interior din 2016. La eveniment au participat peste 300 de invitați: arhitecți, designeri, dezvoltatori imobiliari, colaboratori și clienți. Lansarea albumului marchează aniversarea de 20 de ani a companiei Delta Studio.

Albumul are o prefață semnată de arhitectul Dorin Ștefan și prezintă 29 dintre cele mai reușite proiecte rezidențiale finalizate de arhitecți și designeri români în 2016, alături de o prezentare a tendințelor în materie de design și tehnologie trasate de cei mai reprezentativi producători la nivel mondial. Albumul se înscrie în demersul Delta Studio de susținere a designului românesc de interior și de produs și este o sursă de inspirație pentru amenajarea casei. Amenajările  prezentate au stiluri, bugete și suprafețe diverse – de la studiouri de numai 33 mp la vile de peste 500 mp.

Proiectele din album sunt ordonate alfabetic, după numele studioului de arhitectură sau design interior. Sunt prezentate proiecte semnate de 2Deco Studio, 3T Birou de Arhitectură, Alfa Invest, Alina Aldea, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu, Gavia Concept, Grosu Art Studio, iDecorate, Inland Projects, Ioka Design, IUstudio, KiwiStudio, LiveConcept.ro, Miso Architects, Nuca Studio, Puran Architecture&Design, Răzvan Bârsan + Partners, Studio 28G, Studio3plus, SYAA, Simona Ungurean. Arhitecții și designerii de interior cu proiecte în album au primit cadouri oferite de Blum, Brikston, Ceresit, Franke, Grohe,  Ideal Standard, Kuma, Saint Gobain, Siemens și Parfumeria Elysee.

Evenimentul a fost acompaniat de preparate gourmet și băuturi fine de la Naan Food&Drink Studio, iar invitații de la evenimentul de lansare a albumului au putut descoperi noile ambiente din showroom-ul principal Delta Studio, cele mai admirate fiind cele două bucătării de la Aster Cucine: Factory și Atelier.

Albumul costă 29 de lei și va fi disponibil în showroom-uri, puncte media și librăriile Cărturești. Albumul va publicat în fiecare an și se diferențiază prin componenta practică pe care o propune – amenajările de interior prezentate sunt doar începutul călătoriei spre casa mult visată. Sursele de inspirație continuă cu ideile de amenajare oferite de Delta Studio online (pe site, blog, YouTube, Facebook, Instagram) și în showroom-urile din țară.

Sponsorii albumului și ai evenimentului:

Sponsori principali – Ceresit, Franke, Ideal Standard, Kerama Marazzi, Metropol, Porcelanosa, Venis, VitrA.

Sponsori – Blum, Bosch, Brikston, Falmec,  Grohe, Hansgrohe, Kessel, Kludi, Kuma, Ravak, Relax, Saint Gobain, San Swiss, Semmelrock, Siemens, Tarkett, Zirconio.

Related posts

ROVEGAN – un spectacol pe cord deschis pentru actori şi pentru public

Adina Meyers

STIHL a pus pe piata un upgrade la “clasicul” motoferastrau MS 180

Adina Meyers

Curatenia de toamna, in 3 pasi simpli

Adina Meyers