LifeStyle

Chef Scarlatescu gateste pe 16 martie la Chefs Friday Experience!

L-ai vazut la show-urile culinare de la tv? Esti fanul sau? Acum ai ocazia de a-l cunoaste, de a-I gusta preparatele si de a socializa cu Chef Scarlatescu! Vineri seara, pe 16 martie, gateste in cadrul unei noi editii Chefs Friday Experience.

Cei de la restaurantul din Calea Floreasca 55, vin cu o propunere de nerefuzat in fiecare vineri! De fiecare data, poti savura preparate gatite de un alt Chef, intr-o atmosfera relaxanta asigurata de un DJ si in compania celor dragi.

Iata ca de aceasta data, invitat special este chiar unul dintre juratii celui mai iubit show culinar din Romania – Chef Scarlatescu. El isi propune sa-I rasfete pe cei care vor veni pe 16 martie  la Chefs Experience cu un starter japonez, intr-o combinatie ce le va surprinde simturile: Kobachi de ton cu somon, cu avocado si alge Wakame. Iar ca si main dish, acestia pot incerca un piept de rata, cu sparanghel si varza rosie, invaluit intr-un sos delicios de cardamon.

Asa ca, daca esti curios/curioasa sa il vezi in actiune si sa testezi preparatele sale, nu poti rata aceasta oportunitate. Nu vor lipsi nici poțiunile magice, pregătite de un Cocktail Master! Iar daca planuiesti sa iesi in club, dupa cina, la Chefs Experience iti poti face “incalzirea” pe vibe-urile funky ale lui DJ Mircea.

Suna bine, nu-i asa? Grabeste-te sa faci o rezervare, mai sunt doar 15 locuri disponibile!

Vezi detalii AICI: goo.gl/AAr2Zk

Rezervari: 0723 856 916

Related posts

Cum se prepară bibanul. Rețeta perfectă pentru o masă reușită

Adina Meyers

HOROSCOP 7 decembrie. Leii vor cumpăra cadourile perfecte pentru toată lumea

Adina Meyers

10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români – FOTO

Adina Meyers