Amenajari Interioare

Delta DesignExpo. Viziteaza expozitia pana pe 9 mai!

Saptamana trecuta a avut loc vernisajul Delta DesignExpo, expozitia de noutati internationale si design romanesc ce s-a deschis pe 24 aprilie si te asteapta sa o vizitezi pana pe 9 mai.

In plus, pana pe 15 mai beneficiezi de promotii: 20% la mobilierul pentru baie si bucatarie produs de Delta Studio; 10% la toate produsele din showroom. Asta doar daca te inscrii pe site-ul lor. Multe detalii pe www.deltastudio.ro/promotii.

De asemenea, site-ul Delta Studio te va intampina in curand cu o interfata noua, ce te orienteaza mult mai bine in galeria de produse si servicii. Mai mult, site-ul va fi completat si de o aplicatie pentru Iphone si Android.

 In seara vernisajului au fost anuntati si cei 10 arhitecti care au castigat o calatorie de studiu la renumitul brand Porcelanosa, in Spania: 5 dintre arhitecti au fost desemnati de echipa Delta, iar 5 trasi la sorti dintre colaboratori.

Un concurs tocmai a fost lansat pe pagina de facebook Delta Studio, ce ii vizeaza pe designerii de produs prezenti in expozitie. Votezi printr-un Like obiectul preferat aici, iar designerul piesei ce strange cele mai multe Like-uri pleaca si el intr-o calatorie de studiu la fabrica Porcelanosa.

Mergeti sa vedeti toate noutatile internationale si obiectele de design romanesc pana pe 9 mai. Veti descoperi produse inovatoare si un rezumat fin al tendintelor pietei internationale si al celei locale. Expozitia este deschisa conform programului showroom-ului.

Related posts

4 lucruri de care ai nevoie pentru a avea mereu masina curata

Adina Meyers

Ce pasi trebuie sa urmezi daca vrei sa ai o casa mai vesela si mai primitoare

Adina Meyers

De ce să adaugi o extra-securitate ferestrelor tale?

Adina Meyers