Pana nu demult, modul de a gasi un mester care sa te ajute cu o lucrare de renovare era sa apelezi la sistemul de prieteni si cunostinte: cineva care stie de la altcineva, si tot asa. Apoi mesterii s-au mutat online, fiecare pe cont propriu. Urmatorul pas firesc era aparitia unui sistem care sa-i centralizeze.

Ne-am bucurat sa descoperim deviz-gratuit, o platforma inovatoare care iti usureaza enorm eforturile de a gasi furnizori specializati. Platforme de acest fel functioneaza cu succes deja de mai multi ani pe piata occidentala. Era timpul sa apara si in Romania!

Odata cu cresterea comertului online s-a dezvoltat si domeniul serviciilor, si iata ca acum putem sa gasim specialisti in constructii si amenajari foarte repede, din fata calculatorului, cu minimum de efort.

Se mai intampla insa ca multi dintre noi nu pot beneficia de sprijinul unui specialist in lucrari de amenajare din motive financiare. Chiar si pentru aceste situatii s-au gasit solutii: platforma online automatizata cauta furnizori in functie de nevoile tale si centralizeaza ofertele de pret astfel incat sa poti lua decizia corecta de achizitie in cel mai scurt timp.

Particularitatea acestei platforme e ca in loc sa alergi tu dupa furnizori, vin ei la tine. Trimiti o cerere, iar firmele se vor intrece in oferte, si tot ce trebuie sa faci e s-o alegi pe cea mai buna. Totusi platfoma nu permite decit unui numar de maximum cinci firme sa contacteze un client, pentru a nu-l sufoca cu apeluri.

Platforma functioneaza 24/24, iar folosirea ei este complet gratuita. Spor la renovat!

 

 

 

 

Related posts

Apartament la mansardă în alb și negru

Adina Meyers

Primavara, avem planuri mari! O noua casa!

Adina Meyers

Avantajele caselor insiruite

Adina Meyers