LifeStyle

Colecţia de covoare unicat „Leather by Gavia Concept” – o premieră în România

Gavia Concept, studio de design interior, lansează un concept unic de covoare realizate 100% din piele naturală – "Leather by Gavia Concept".

Prin acest proiect, Gavia Concept depăşeste graniţele proiectării spaţiilor interioare, conturând întreaga poveste a unui cămin. Covoarele unicat, hand-made, întregesc povestea ţesută din dragoste de frumos. Atunci când uşa casei se deschide, păşesti în povestea aleasă de tine, care te defineşte şi în care te simţi confortabil.

Fie că alegi istoria, ca în cazul  “Hercules" şi "Venus", natura – prin personaje precum “Jungle", "Purple Deer", "Frost" sau ca în cazul tău inspiraţia vine din bucătărie, iar în acest caz "Macarones" va fi mai potrivit să-ţi ureze bun venit acasă, Gavia Concept îţi creează personajul potrivit pentru propria poveste.

Best Friend, El sau Ea, tu alegi cu cine vrei să trăieşti şi cine vrei să-ţi fie alături în aventura vieţii. Dacă te regăseşti mai bine în stilul citadin, agitat, sau printre accentele urbane, atunci  "MoMA", "Black Swan", sau  "DJ" sunt personajele cheie pentru care poţi opta.

Din piele şi blană naturale, cu posibilitatea alegerii culorilor, texturilor, formelor şi dimensiunilor, covoarele Gavia Concept te invită la interactivitate, oferindu-ţi şansa să te joci şi să fii creatorul propriei realităţi.

Bucăţile de piele sunt alese cu grijă şi îmbinate cu pasiune, luând forme geometrice sau fluide. Pielea este tăiată şi prelucrată handmade de către personal cu expertiză îndelungată în prelucrarea pielii naturale. Fiecare covor este unic, iar autenticitatea şi originalitatea lui îşi vor face simţită prezenţa indiferent de spaţiul în care este expus. 

1.Covor din piele naturală „BEST FRIEND”

Covor unicat, realizat integral din piele naturală 100%.

5.320,00 lei

Dimensiuni: 130×260 cm

Caracteristici:

– unicat;

– 100% piele naturală;

– culori: maro deschis, maro închis, albastru, auriu.

 

2. Covor din piele naturală „MOMA”

Covor unicat, realizat integral din piele naturală 100%.

3.920,00 lei

Dimensiuni: 215 x 105cm

Caracteristici:

– unicat;

– 100% piele naturală;

– culori: alb lac (textură crocodil), gri (textură şarpe), argintiu lucios, maron deschis.

 

3. Covor din piele naturală „JUNGLE”

Covor unicat, realizat integral din piele naturală 100%.

2.723,00 lei

Caracteristici:

– unicat;

– 100% piele naturală;

– culori: gri, auriu sidefat, maro, alb, leopard print.

 

4. Covor din piele naturală "VENUS"

Covor unicat, realizat integral din piele naturală 100%.

2.600,00 lei

Dimensiuni: 160 x80 cm

Caracteristici:
– unicat;
– 100% piele naturală;
– culori: roz, maro cu inserţii roz.

Gavia Concept este un studio de proiectare şi design de interior care oferă o gamă completă de servicii pentru spaţii rezidenţiale şi comerciale, design de produs, consultanţă şi asistenţă de şantier pentru implementarea proiectului. Colecţia de covoare "Leather by Gavia Concept" poate fi accesată în secţiunea SHOP de pe www.gaviaconcept.com.

Related posts

H.O.M.E., o colectie-concept by Irina Neacsu

Adina Meyers

Lentiamo lansează campania de Black Friday cu reduceri de până la 50% Lentile de contact și ochelari de soare de la branduri de top, printre produsele incluse în ofertă

Adina Meyers

HOROSCOP 19 decembrie. Fecioarele îşi vor aduce aminte de fostele iubiri

Adina Meyers