LifeStyle

De ce ajutor vei avea parte in primele luni intr-un studio de videochat in Bucuresti?

Teama de necunoscut si de nou reprezinta unul dintre principalele motive pentru care unii oameni prefera sa nu riste niciodata si, de exemplu, sa ramana ani la rand intr-un loc de munca nesatisfacator. Nici fetele care doresc sa lucreze intr-un studio de videochat din Bucuresti nu sunt scutite de astfel de sentimente.

Tocmai deoarece intelege ca inceputul este un moment dificil, Studio 20 ii ofera fiecarui model, in primele saptamani si chiar luni ale colaborarii, o atentie sporita. Iata in ce fel este sprijinita fiecare fata care paseste pragul unui studio videochat Bucuresti!

Venit minim garantat, in primele trei luni!

In primele trei luni de activitate, Studio 20 ii ofera fiecarei fete un venit minim garantat de 1 000 de euro pe luna, indiferent de performantele sale de pe site-urile pentru adulti. Astfel, ea are sansa sa beneficieze, inca de la inceput, de castiguri superioare venitului mediu net existent in Romania.

Datorita acestui stimulent, fiecare femeie poate sa guste un strop din prosperitatea care o asteapta daca va da dovada de seriozitate si de atitudine pozitiva. Tot ce trebuie sa faca pentru a primi banii este sa respecte programul pe care si-l alege si sa arate ca este interesanta sa faca progrese.

In cazul in care va reusi, inca din aceasta perioada de inceput, sa castige mai mult de 1 000 de dolari pe luna, nu trebuie sa isi faca griji! Va primi, bineinteles, si sumele cu care depaseste pragul minim garantat.

studio videochat Bucuresti

Ajutor financiar pentru garderoba si trusa de machiaj

Pentru a atrage cat mai multi admiratori si pentru a castiga sume mari de bani, nu e neaparata nevoie sa arati ca un model de pe coperta unei reviste de moda. In schimb, intr-un studio de videochat din Bucuresti este nevoie sa te ingrijesti, sa ai grija sa oferi o impresie placuta si sa atragi privirile barbatilor in orice moment.

In acest scop, este important sa ai hainele potrivite, care sa iti puna in valoare atuurile fizice, si sa ai posibilitatea de a-ti face un machiaj cat mai reusit. Studio 20 intelege acest lucru si te ajuta sa iti completezi atat trusa de make-up, cat si garderoba.

Daca lucrezi in studio pentru o perioada de cel putin 3 luni, produsele achizitionate iti vor fi oferite cadou. Daca, in schimb, decizi sa pleci in acest interval de timp sau daca nu respecti programul pe care ti l-ai ales, atunci valoarea produselor urmeaza sa iti fie oprita din ultima plata.

Training si cursuri gratuite

Daca nu ai niciun fel de experienta, in primele cinci zile de lucru intr-un studio de videochat din Bucuresti vei beneficia de un trainer personal,  care iti va explica aspecte teoretice, dar iti va oferi si exemple concrete. De pilda, va face cu tine joc de roluri, pentru a te ajuta sa exersezi cunostintele acumulate.

Tot in aceasta perioada de inceput, poti beneficia de cursuri individuale gratuite de limba engleza, de machiaj si de cultura generala, dobandind astfel deprinderi si cunostinte care iti vor fi de folos atat in activitatea de model, cat si in orice alta profesie!

Mergi cu incredere intr-un studio videochat Bucuresti! Oameni cu experienta te vor sprijini in toate felurile in care ai nevoie, pentru a te ajuta sa depasesti emotiile inceputului!

Related posts

Cât îngrașă salata de boeuf, preferata românilor de Sărbători.

Adina Meyers

HOROSCOP 7 decembrie. Leii vor cumpăra cadourile perfecte pentru toată lumea

Adina Meyers

Soluții simple pentru un balcon de efect

Adina Meyers