LifeStyle

D.F. Consulting devine agentia exclusiva de promovare si intermediere evenimente a Auditorium Pallady.

Dispuns pe 5 etaje, Auditorium Pallady a fost inaugurat anul trecut si dispune de peste 1500 de metri patrati de spatii expozitionale, o sala de concerte/conferinte cu o capacitate de 800 de locuri, o sala de conferinte cu o capacitate de 200 de locrui, doua sali de conferinte cu o capacitate de 30 de locuri si o sala de video-conferinte cu o capacitate de 35 de locuri. Toate spatiile sunt utilate si doate dupa cele mai inalte standarde de calitate in domeniu, dispunand, in acelasi timp, de tot echipamentul tehnic necesar.

“Destinat in primul rand gazduirii de evenimente corporate, Auditorium Pallady va fi, in acelasi timp, un spatiu deschis organizarii si promovarii de manifestari culturale. Centrul de conferinte isi propune, de asemenea, sa contribuie activ la dinamizarea vietii socio-economice din zona de est a Bucurestiului.” (Dragos Farmazon, Fondator si Director D.F.C.).

Pentru mai multe informatii sau pentru a solicita fotografii la rezolutie de print, va rugam sa ne scrieti la adresa hello@dragosfarmazon.com.

Auditorium Pallady este un centru de conferinte care apartine Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania, in asociere cu Camera Notarilor Publici Bucuresti.

D.F. Consulting este o agentie de BTL si PR proaspat infiintata, care ofera servicii in zona promovarii si managementului de proiecte speciale, desprinse din tiparele obisnuite prin solutiile propuse.

Related posts

Dezvoltatorii construiesc locuinte mai mici comparativ cu cele din anii ‘80

Adina Meyers

Acces Egal In Spatiul Public. ActiveWatch te invita la un meci de baschet… altfel!

Adina Meyers

3 pași simpli de urmat pentru a menține sănătatea câinelui și a familiei tale

Adina Meyers