LifeStyle

CUSTO BARCELONA® reinventeaza conventiile design-ului pentru NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Designerii spanioli s-au jucat cu spatiul si notiunile de design tocmai pentru a demonstra ca in acest sezon obiectele devin extensii ale personalitatii si ne incurajeaza sa ne exprimam in culori puternice, ce ne vor scoate din anonimat.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo nu s-a oprit doar la a colora fiecare zi cu noi specialitati, ci a transformat cafeaua intr-un design item, care face din orice loc un spatiu de joaca. Astfel, sistemele NESCAFÉ® Dolce Gusto® sunt de fiecare data un element care ofera oricarui interior o nota jucausa si suprinzatoare.

Culoarea a fost si numitorul comun al lansarii noului model semnat de Custo Barcelona® pentru NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Conceptul a stat sub semnatura lui Marius Manole, care i-a transformat pe spectatori in actori. Scena de teatru a devenit astfel locul in care obiectele pot transmite emotie, demonstrand ca design-ul este cel care determina spatiul si nu spatiul este cel care determina designul.

Noul aparat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo by Custo Barcelona este pata de culoare ce va oferi un nou look oricarui interior. Culorile vii si liniile indraznete specifice designerilor Custo Barcelona se potrivesc cu “personalitatea” NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Modelul lansat astazi in ediţie limitata reprezinta o provocare pentru a explora conventiile si de a gasi metode creative, de a le reinventa permanent. In plus, design-ul distinctiv este  completat de calitatea deosebita a bauturilor, datorita presiunii profesionale de pana la 15 bari, specifica gamei NESCAFÉ® Dolce Gusto®.”, declara Andreas Kouroumalis, Business Unit Manager Beverages Nestlé Romania.

Aşa cum te-a obişnuit deja, jucauşul NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo iţi va prepara peste 20 specialitaţi de bauturi in mai puţin de un minut. Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi specialitatea preferata dintre Cappuccino, Cappuccino Skinny, Chococino, Caffe Lungo, Lungo Intenso, Lungo Mild, Lungo Decaf, Cortado, Cortado Decaf, Espresso, Espresso Barista, Espresso Intenso, Espresso Decaffeinato, Chai Tea Latte, Latte Macchiato, Latte Macchiato Unsweetened, Caramel Latte Macchiato, Mocha, Nesquik sau Cafe au Lait. Toate specialitatile oferite de NESCAFÉ® Dolce Gusto® reinventeaza conventia cafelei, demonstrand: cafeaua nu este doar neagra, cafeaua poate fi diversitate.

 

Related posts

3 moduri prin care îți poți salva amintirile

Adina Meyers

Bali, una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din lume, se redeschide pentru turişti

Adina Meyers

Flash mob cu 40 de copii pe trecerea pentru pietoni la începerea anului școlar

Adina Meyers