LifeStyle

Curs gratuit de incondeiat oua si curs gratuit pentru invatarea colindelor de florii si a cantarilor prohodului

Din dorinta de a pune in valoare nepretuitul tezaur al traditiilor noastre romanesti, Parohia Toma Cozma din Iasi lanseaza invitatie copiilor, tinerilor, precum si tuturor celor interesati sa se inscrie la Cursul gratuit de incondeiat oua, organizat in fiecare sambata, ora 13.00.

Sambata, 10 martie a.c., cursul va fi sustinut de mesteri populari autentici, respectiv familia Gorban din satul Magura, comuna Ulma, judetul Suceava.

Cursul este organizat la initiativa doamnei dr. Eugenia Burdea, presedintele Asociatiei Communio, in parteneriat cu: Asociatia Toma Cozma, Asociatia Mesterilor Populari din Moldova(A.M.P.M.), Societatea Ortodoxa a Femeilor din Romania (S.O.F.R.), Asociatia Studentilor Crestini-Ortodocsi din Romania (A.S.C.O.R), Asociatia Tinerilor Ortodocsi Romani.

Tot in perioada urmatoare, cu ajutorul domnisoarei Daniela Mihaela Cojocaru, se va organiza, in fiecare duminica, ora 14.00, Cursul gratuit de invatare a Colindelor de Florii si a Cantarilor Prohodului.

Inscrierile se fac la numerele de telefon: 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote), Persoana de contact: Vasilica Onofrei, Consilier Relatii Publice. 

Related posts

(P) Pancake Tour by Tefal, cel mai delicios turneu al primăverii!

Adina Meyers

E oficial: Prima rută cultural turistică din România este în Bihor! -VIDEO

Adina Meyers

Premiera: ateliere gratuite pentru dezvoltare personala, antreprenoriat si educatie financiara, destinate copiiilor

Adina Meyers