Amenajari Interioare

Cuptorul CombiSteam de la Electrolux – abur si caldura pentru mancaruri gustoase si sanatoase

Cuptorul CombiSteam de la Electrolux iti permite sa transformi fiecare sesiune de gatit intr-un adevarat ritual culinar. Combinand aburul cu caldura conventionala, asemenea tehnologiei folosite in bucatariile marilor restaurante, cuptorul iti permite sa gatesti rapid retete inedite, sanatoase si foarte gustoase. 

Optiunea 100% abur, pentru mancaruri gustoase care isi pastreaza toti nutrientii

Fierberea legumelor sau a carnii era privita ca fiind cea mai simpla modalitate prin care puteai prepara o mancare sanatoasa, lipsita de grasimi. Pe langa gustul mai putin savuros al preparatelor, prin fierbere se pierd si cele mai multe din vitaminele si mineralele alimentelor. Folosind optiunea cu 100% abur, CombiSteam iti ofera posibilitatea sa gatesti mancaruri sanatoase si gustoase, pastrand prospetimea si nutrientii naturali ai alimentelor. Aceasta functie este recomandata in special pentru prepararea legumelor, a pestelui si a orezului, fiind o modalitate perfecta prin care poti renunta pentru totdeauna la ulei, adoptand astfel un stil de viata mult mai sanatos.

Optiunea de abur + caldura conventionala, pentru mai multa inspiratie in bucatarie

Secretul mancarurilor gustoase din bucatariile marilor restaurante sta in combinarea aburului cu caldura conventionala. Dispunand de 7 pana la 12 programe de gatit, CombiSteam iti permite sa alegi combinatia perfecta de abur si caldura, in functie de reteta pe care doresti sa o pregatesti. Daca vrei un pui fraged si crocant la exterior, poti folosi functia CrispSteam care iti prepara mancarea cu zece minute mai rapid decat cuptoarele conventionale, la o temperatura de numai 20°C. In plus, cele 85 de retete predefinite, primite la achizitionarea cuptorului cu abur, iti vor oferi un plus de inspiratie in bucatarie.

Optiuni variate si potrivite pentru orice reteta

Dispunand de functii dintre cele mai diverse, CombiSteam iti ofera posibilitati multiple de pregatire a hranei. Functia „FoodProbe” iti permite sa masori temperatura din interiorul prajiturii sau a fripturii pentru a vedea exact cand este gata, iar „Heat&Hold” te ajuta sa pastrezi mancarea calda pentru invitati, mentinand preparatele la temperatura de 80 de grade, timp de 30 de minute dupa incheierea procesului de gatit. In plus, spatiul incapator al cuptorului cu abur iti permite sa gatesti simultan deserturile preferate, friptura sau garnitura de legume, fiecare pastrandu-si gustul individual.

Optiunea de autocuratare, pentru o munca simplificata

Dupa ce ai terminat de gatit, nu trebuie sa te mai preocupi de curatarea cuptorului. Folosind functia de curatare cu abur, grasimile si resturile de mancare arsa se vor dizolva ca prin minune. In plus, suprafata de email faciliteaza scurgerea murdariei, astfel vei reusi sa stergi totul cu multa usurinta si vei putea sa petreci mai mult timp alaturi de invitati.

Cuptoarele cu abur de la Electrolux se gasesc in magazinele de specialitate la preturi incepand de la 4.015 lei.

Related posts

Un decor alb? De ce nu?

Adina Meyers

Un fier de călcat bine ales – soluția pentru haine cu un aspect îngrijit

Adina Meyers

Vopsea lavabilă de exterior pentru casa perfectă!

Adina Meyers