Se intampla foarte rar ca, atunci cand achizitionezi o casa gata construita, aceasta sa fie exact cum iti doresti si pe masura nevoilor tale. Norocosii proprietari sunt o familie din Predeal, care, pentru a-si pune amprenta personala asupra noului camin, a apelat la designerul Maria Dulhan.

Tineri intreprinzatori, parinti a doua fetite de trei si sase ani, gazdele noastre locuiau in Predeal, acolo unde au propria afacere. Cum fiica cea mare urma sa mearga la scoala, parintii sai au considerat ca cea mai buna varianta era Brasovul, asa ca au inceput sa caute o locuinta confortabila pentru toata familia.

Nu au dorit sa si-o ridice singuri, avand in vedere ca erau presati de timp si ocupati peste masura, ci au incercat sa gaseasca una gata construita. Cautau ceva aproape de Brasov, dar cu acces cat mai facil spre Predeal, unde merg zilnic la lucru.

Dupa cateva luni de cautari, norocul le-a suras, caci o cunostinta din Predeal, care isi construia o casa in Brasov, a ajuns la concluzia ca aceasta era prea mare pentru nevoile personale si a hotarat sa o vanda. Constructia era finisata in proportie de 90%, toate lucrarile fiind realizate cu materiale de calitate si cu bun-gust.

Prezentarea locuintei o gasiti in revista Casa mea editia de februarie.

 

 

Related posts

Trei sfaturi utile pentru facturi mai mici. Cum transformi casa intr-o locuinta eficienta energetic

Adina Meyers

Simplexio, o alternativa futurista la designul de interior contemporan

Adina Meyers

Casă în Cluj în stil mediteranean

Adina Meyers