Bucataria este inima casei. Considerata asa pentru ca acolo se intregeste familia la ceas de seara, ar putea fi chiar greu sa ne gandim ca o putem aborda in stil minimalist.

 

Asta nu inseamna insa ca spatiul trebuie sa fie gol. Ganditi-va la aceasta ca la o operatiune sub acoperire. Lucrurile trebuie sa fie reduse si ascunse.

Aspectul ar trebui sa fie curat, dar umplut cu piatra luxoasa, aparate elegante si finisaje superbe.

 

Potrivirea perfecta

Minimalismul nu este lipsa a ceva, ci mai degraba alegerea cantitatatii. Folositi acelasi material ca și blatul pentru spatiul dintre el si dulapuri. Acest lucru poate crea un efect de cascada si o estetica simplista și calmanta.

Optati pentru culori monocromatice

Cand proiectati o bucatarie minimalista, eliminati aparatele neesentiale de pe blaturi. In ceea ce priveste culorile sunt indicate paletele monocromatice.

Mobila dintr-o bucatarie minimalista are forme simple, geometrice. In ceea ce priveste dulapurile optati pentru sistemul push-to-open. Aceasta alegere va conta in crearea acestui stil mai ales din punct de vedere vizual.

Micile detalii fac diferenta

Scopul nostru atunci cand proiectam o bucatarie minimalista este sa ne asiguram ca tot ceea ce incorporam este necesar. Daca folosim doar cateva lucruri, fiecare piesa trebuie sa conteze. Pentru a iesi din paleta monocroma a pardoselii si mobilei, puteti alege accesorii colorate. Spre exemplu va puteti achizitiona scaune de culoarea turcoazului.

Accentele metalice si stralucitoare precum robinetul modern al chiuvetei nu lipsesc nici ele.

Nu uitati sa decorati

Decorul isi face loc chiar si in abordarile minimaliste. Bineinteles alese in consecinta. Daca sunteti nonconformist alegeti o opera de arta iesita din comun, poate fi punctul de atractie al acestei camere.

Related posts

Sfaturi practice pentru organizarea frigiderului

Adina Meyers

Sfaturi privind montarea de prize în mobilă

Adina Meyers

Cum să alegi corpurile de iluminat pentru living? 6 sfaturi utile

Adina Meyers