Intregul an am petrecut majoritatea timpului acasa. Totul este si mai greu mai ales pentru cei care isi desfasoara activitatea profesionala de acasa.

Pentru a va face zilele mai bune si munca mai usoare va sfatuim sa va amenajati spatiul de lucru cat mai functional si confortabil

Daca nu aveti deja un spatiu de birou amenajat, puteti crea unul improvizat folosind lucruri pe care le aveti deja in casa.

Mai jos sunt cateva sfaturi pentru cum va puteti amenaja bucataria in stil minimalist

 

Alegeti locul potrivit

Este primul si cel mai important pas. Locul potrivit va poate oferi productivitate si o anumita liniste. Chiar daca nu dispuneti de prea mult spatiu alegeti zona care va este cea mai draga.

Evitarea aglomeratiei este si ea importanta. Incercati sa aveti cat mai goala acea zona pentru a nu va obosi vizual.

De asemenea, alegeti un loc care este departe de potentialele distrageri si care beneficiaza de lumina naturala.

Daca aveti copii incercati sa fiti cat mai aproape de camera lor. Acest lucru va ajuta sa utilizati timpul in mod util si inteligent.

Alegeti o iluminare corespunzatoare

Munca pe calculator produce oboseala acuta la nivelul ochilor. Din acest punct de vedere lumina naturala este esentiala! Daca aveti nevoie sa suplimentati iluminatul puteti apela la alternative. Puteti adauga o lampa de birou sau de podea.

Daca dupa prima zi de lucru in noul spatiu ochii se simt obositi, este un semn ca aveti nevoie de o lumina mai buna.

Scaunul ergonomic, accesoriul indispensabil

Sanatatea este esentiala cu atat mai mult in aceasta perioada. Pentru a evita leziunile la nivelul coloanei achizitionati-va un scaun ergonomic.

Nu uitati sa decorati

Decorul ales, cat si culorile va vor influenta starea de spirit. Cu ajutorul acestuia veti lucra cu mai mult drag in zona organizata. Si pentru ca lucrurile simple fac mereu diferenta alegeti floarea preferata, parfumantul de camera preferat pentru a va relaxa si a avea spor in toate!

 

Related posts

Oaza de liniste in Mogosoaia

Adina Meyers

Cum obtii o bucatarie desavarsita: stylish si functionala

Adina Meyers

Vila superba in Bucuresti

Adina Meyers