Practic

Cum sa iti pregatesti casa de sosirea musafirilor in timpul sezonului cald

In functie de zona in care locuiesti, vara poate reprezenta perioada cea mai prielnica din an pentru a-ti surprinde prietenii si a-i invita la tine pentru petrecerea timpului liber intr-un mod cat mai placut cu putinta. Sunt foarte multe modalitati prin care poti face acest lucru, iar despre unele dintre ele vom discuta mai multe in randurile urmatoare.

Care este secretul atunci cand vrem sa ne pregatim casa de sosirea musafirilor in timpului sezonului cald? Existenta diversitatii. E bine sa le pui acestora la dispozitie cat mai multe optiuni de petrecere a timpului liber, atat in interior, cat si in exterior.

Primul pas pe care tu trebuie sa il faci este sa iti amenajezi locuinta astfel incat aceasta sa fie cat mai atragatoare. Chiar daca consideri ca musafirii tai isi vor petrece o mare parte din timp in camera lor, lucrurile stau tocmai invers – o sa observi ca acestora le va face o mai mare placere sa stea cu tine sau in zonele in care tu iti petreci timpul de zi cu zi. Daca ai o locuinta cu un view interesant atunci asigura-te ca geamurile sunt curatate bine, astfel incat nimic sa nu obstructioneze privirea.

Pentru ca sa ai o casa potrivita pentru cat mai multe gusturi, iti recomandam sa ai amenajata si o zona de entertainment, numai buna pentru urmarit filme si seriale sau pur si simplu niste emisiuni la televizor. Arunca o privire prin camere si vezi daca poti amenaja inclusiv un colt mai intim, in care sa amplasezi un scaun confortabil si sa fie numai bun pentru citit.

Daca stai la casa atunci un alt lucru pe care va trebui neaparat sa il faci este sa pregatesti zona exterioara a acesteia pentru musafirii tai. Poti privi aceasta zona ca pe una care vine in completarea interiorului.

Ceea ce trebuie tu sa faci aici este sa te asiguri ca exista scaune si zone de stat curate si primitoare. Daca mobilierul este unul vizibil invechit si poate chiar duce la incidente atunci e bine sa il schimbi inainte de venirea musafirilor. Poti adauga si un plus de personalitate prin amenajarea in diferite culori, folosind, de exemplu, umbrele, flori si chiar arbori. Nu iti impune limite imaginatiei.

Dupa cum am spus chiar in debutul acestui articol, diveristatea este cheia. Asadar, pune la dispozitia musafirilor tai o harta si o lista cu recomandari atunci cand vine vorba de principalele atractii ale zonei in care se afla locuinta ta. Poti chiar tu sa faci pe ghidul, iar prietenii sau rudele tale cu siguranta vor avea parte de multa distractie. In acest fel nu vor mai pierde timp cu planificarile si documentarea.

Incearca sa afli care sunt preferintele musafirilor tai la capitolul „distractie”. In acest fel iti va fi mult mai usor sa planifici diferite activitati, care sa fe pe gustul lor si sa isi aminteasca mereu cu cea mai mare placere de timpul petrecut alaturi de tine.

Related posts

Scaunul de birou – un element de mobilier care are grija de sanatatea copilului tau

Adina Meyers

5 îmbunătățiri de care orice casă veche are nevoie

Adina Meyers

Cum sa amenajezi un dormitor modern

Adina Meyers