Ai putea incerca, de asemenea, unele cadre unice, cum ar fi cele realizate cu pietre sau pietricele decorative asa cum sunt cele din imaginile prezentate. Folositi pietre colorate si fixati-le pe pereti cu un adeziv adecvat, si voila, ati realizat un cadru de piatra, in care se incadreaza perfect cateva rame foto bine alese.

Asigurati-va ca ramele se potrivesc cu restul decorului din casa voastra si nu rupe uniformitatea stilului. Astfel de decoratiuni sunt ideale pentru mai multe stiluri de amenajare a locuintei: modern, rustic, vintage etc.

Imaginile prezentate sunt doar cateva sugestii menite sa va usureze decizia.

Arta contemporana de perete cuprinde stiluri unice de decorare a peretilor. Un pic devianta de la stilurile normale, aceasta este pentru experimentatori, si poate face cu adevarat un zid sa iasa in evidenta daca este facuta cu bun gust.

Puteti adauga o rama de fereastra din lemn, daca peretele este  mic, si o draperie pentru a obtine efectul de fereastra falsa. Este un mod excelent de a face peretele sa arate mai mare, si pentru a face camera sa arate mai spatioasa. Presupun ca dupa parcurgerea acestui articol sunteti inspirati sa va decorati peretii astfel incat sa spargeti monotonia casei. Acestea sunt doar cateva idei. Ganditi-va, veniti cu idei unice si incercati-le pe peretii din casa vostra.

Related posts

Casa scoica

Adina Meyers

Stilul rustic – escapada în afara orașului

Adina Meyers

In Bucuresti: apartament de 52 de mp decorat in stil vintage

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe