Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Cum sa iti personalizezi peretii?

Ai putea incerca, de asemenea, unele cadre unice, cum ar fi cele realizate cu pietre sau pietricele decorative asa cum sunt cele din imaginile prezentate. Folositi pietre colorate si fixati-le pe pereti cu un adeziv adecvat, si voila, ati realizat un cadru de piatra, in care se incadreaza perfect cateva rame foto bine alese.

Asigurati-va ca ramele se potrivesc cu restul decorului din casa voastra si nu rupe uniformitatea stilului. Astfel de decoratiuni sunt ideale pentru mai multe stiluri de amenajare a locuintei: modern, rustic, vintage etc.

Imaginile prezentate sunt doar cateva sugestii menite sa va usureze decizia.

Arta contemporana de perete cuprinde stiluri unice de decorare a peretilor. Un pic devianta de la stilurile normale, aceasta este pentru experimentatori, si poate face cu adevarat un zid sa iasa in evidenta daca este facuta cu bun gust.

Puteti adauga o rama de fereastra din lemn, daca peretele este  mic, si o draperie pentru a obtine efectul de fereastra falsa. Este un mod excelent de a face peretele sa arate mai mare, si pentru a face camera sa arate mai spatioasa. Presupun ca dupa parcurgerea acestui articol sunteti inspirati sa va decorati peretii astfel incat sa spargeti monotonia casei. Acestea sunt doar cateva idei. Ganditi-va, veniti cu idei unice si incercati-le pe peretii din casa vostra.

Articole similare

Rolul porţelanurilor în decorarea interioară a caselor noastre

Ion Diamandi

Cum se poate alege o saltea buna pentru un somn linistit

casamea.ro

Reorganizarea unui open space

Sânziana Iaru

Lasă un comentariu

12 − six =