LifeStyle

Cum să îți alegi un frigider bun

În condițiile în care temperaturile sunt tot mai mari de la un an la altul, frigiderul devine tot mai necesar într-o locuință în care se gătește în mod frecvent. Totuși, cu cât temperaturile sunt mai mari, cu atât mai eficient ar trebui să fie frigiderul astfel încât alimentele să-și păstreze prospețimea cât mai mult timp.

Alegerea frigiderului devine așadar o provocare și nu ar trebui să îți alegi orice frigider, doar pentru că are un preț redus. Este o achiziție de care te vei folosi foarte mult timp, drept urmare ar trebui să o privești ca pe o investiție care să se dovedească a fi cât mai inteligentă.

Un frigider bun te va ajuta înainte de toate să faci economii considerabile la capitolul energie electrică. Dar nu numai consumul este important, ci și condițiile în care îți sunt păstrate alimentele din interior. Îți dorești ca ele să fie la fel de proaspete precum le-ai pus, chiar dacă le consumi după câteva zile, nu? Iată de ce ar trebui să investești într-un frigider eficient și de calitate superioară.

Luând în calcul că este unul dintre puținele electrocasnice care funcționează nonstop, motiv pentru care acoperă mai bine de 7% din factura medie pentru energie electrică, te-ai convins probabil că noul tău frigider ar trebui să fie unul de top.

Cel mai bun frigider ar trebui să îmbine designul plăcut cu calitatea superioară, iar Daewoo a reușit asta. Frigiderele sale nu numai că sunt foarte eficiente ci totodată oferă bucătăriei tale un aer elegant, conform ultimelor trenduri de design interior.

Într-un frigider bun nu ar trebui să existe gheață

Probabil că te-ai obișnuit deja cu prezența gheții în frigiderul tău, cu pungile de carne lipite una de cealaltă dar și cu munca pe care dezghețarea frigiderului o necesită. Toate acestea vor deveni doar amintiri neplăcute după ce îți vei achiziționa un nou frigider performant.

Bineînțeles, va trebui să îți achiziționezi un frigider de calitate, care să dispună de tehnologiile necesare pentru evitarea gheții în frigider. În cazul Daewoo, această tehnologie se numește Perfect NoFrost, ceea ce înseamnă o calitate net superioară de refrigerare.

Ce face tehnologia Perfect NoFrost?

Practic, se evită producerea de gheață în frigider, temperatura rămânând una constantă și prielnică pentru depozitarea alimentelor. Drept urmare, agentul termic este transmis cu ajutorul curenților de aer rece. În lipsa particulelor de apă pe care le întâlnim la frigiderele obișnuite, aparatul frigorific nu mai necesită dezghețare periodică, iar alimentele din congelator nu vor mai fi lipite una de alta.

Tehnologia Perfect NoFrost permite și o congelare mult mai puternică, pentru un plus de confort atunci când îți depozitezi alimentele la congelator.

Un frigider de calitate este prietenos cu mediul

Creșterea constantă a temperaturilor de la un an la altul este o consecință a propriilor acțiuni și neglijențe. Ar trebui să ne gândim la mediul înconjurător chiar și atunci când ne achiziționăm un frigider, astfel încât acesta să aibă un consum cât mai redus.

Frigiderele Daewoo din clasa A++ au un consum redus cu până la 29% mai mic decât alte produse similare care aparțin clasei energetice A+. Consumul redus este posibil în urma îmbinării unui compresor foarte eficient cu sistemul Digital Smart Control. Astfel, Daewoo pune la dispoziția clienților frigidere care nu numai că reduc costurile pentru energie electrică ci totodată sunt și foarte prietenoase cu mediul înconjurător.

  Descoperă produsele Daewoo cu Perfect NoFrost și clasa energetică A++.

Trucuri care te ajută să păstrezi eficiența frigiderului la un nivel înalt

  1. În bucătărie, frigiderul ar trebui pus în zona cea mai răcoroasă și totodată să fie ferit atât de razele soarelui cât și de aragaz sau de alte surse de căldură. Mai mult decât atât, distanța dintre frigider și perete ar trebui să fie de minim 2 cm, pentru a se asigura o ventilație corectă;
  2. Cu cât frigiderul este mai plin, cu atât va consuma mai puțin. Iar dacă de obicei nu ții prea multe alimente în frigider, ci gătești doar cât consumi, atunci nu ar trebui să îți cumperi un frigider mare;
  3. Niciodată nu trebuie să pui alimente calde în frigider, iar asta deoarece îl vei obliga să folosească mai multă energie pentru a le răci;
  4. Asigură-te că ușa este mereu închisă. În acest sens, unele modele de frigidere au un sunet care te avertizează atunci când uiți frigiderul deschis.

Perfect NoFrost Daewoo: FRESH, HEALTHY & HAPPY

#daewoo #aplusplus #perfect #nofrost #frigidere

Related posts

Praktiker marcheaza 10 ani de prezenta pe piata din Romania

Adina Meyers

Generali Asigurari lanseaza AutoComplet, pachetul de CASCO si RCA la un pret accesibil

Adina Meyers

Parametrica [digi fab school], invitata la FAB10 Barcelona, 2-8 iulie 2014

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe