Practic

Cum sa folosim inteligent pungile de plastic

Pungile de plastic pot avea o multime de intrebuintari: de la impachetarea produselor pana la impachetarea pantofilor, pungile de plastic pot fi folosite aproape in orice situatie.

Fiind rezistente, ele pot fi folosite pentru cosul de gunoi. Pungile mici pot fi folosite pentru gunoiul din baie, iar cele mari, la cosul din bucatarie. Pentru a pastra prospetimea acolo unde le tineti, puteti adauga vata imbibata cu substante frumos mirositoare.

Pungile de plastic pot fi folosite si pentru litiera pisicilor. In cazul in care pisica nu zgarie litiera, sub nisip poate fi pusa o punga de plastic. Atunci cand vreti sa schimbati nisipul, ridicati punga si aruncati-o.

Pentru ca nu lasa apa sa curga, pungile de plastic care pot fi gasite in orice locuinta pot fi folosite si ca huse pentru umbrela. Poate fi usor folosita atunci cand intrat cu umbrella uda intr-un magazine, spre exemplu.

Pot fi folosite la impachetarea pantofilor in timpul calatoriilor, pentru a proteja celelalte haine din bagaje. 

Related posts

Renovati un interior in 3 ore

Adina Meyers

Cerere in casatorie

Oana Voicu

Cum sa va amenajati o bucatarie in aer liber

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe