Amenajare dormitor Amenajari Interioare

Cum să alegi mobilierul pentru dormitor pentru a rezolva problema spațiului de depozitare

Dormitorul este spațiul care trebuie să ofere fiecărei persoane confortul și intimitatea de care are nevoie.

 

Sunt și anumite elemente pragmatice de care fiecare dintre noi trebuie să țină cont în momentul în care alege mobilierul pentru dormitor, precum aspectul acestuia, calitatea materialelor utilizate pentru realizarea mobilierului și, nu în ultimul rând, spațiul de depozitare

 

 

Un somn bun într-un pat confortabil este principalul motiv pentru care te gândești să schimbi mobilierul din dormitor. Piese de mobilier pentru dormitor care îţi oferă spaţiul de care ai nevoie pentru toate lucrurile tale, astfel încât să le poți găsi exact în momentul în care ai nevoie de ele, o cromatică care să răspundă nevoilor tale și dimensiunea ideală pentru a se potrivi spațiului de care dispui sunt doar câteva dintre elementele de care ar trebui să ții cont în momentul când alegi mobilierul pentru dormitorul tău.

Spațiul de depozitare dă bătăi de cap tuturor când vine vorba de mobilarea dormitorului.

Atunci când te decizi să mobilezi dormitorul, trebuie să ții cont  de nevoile tale, de cât de multe lucruri dorești să depozitezi, de suprafața încăperii tale și de nuanțele pe care le consideri cele mai potrivite. Având în vedere tendința crescândă a generației actuale de a locui în medii urbane și de a se adapta la spațiile locuibile de dimensiuni mici, oamenii tânjesc după un tip de funcționalitate „frumoasă și sofisticată”, atât adaptabilă, cât și relaxată, cu o notă contemporană. Astfel, împreună cu LEMS, vă propunem mai multe variante de mobiler pentru dormitor, atât funcționale, cât și ofertante din punctul de vedere al designului.

 

1. Dormitorul Domino

Combinațiile de cappuccino și wenge dau o notă de eleganță oricărei încăperi și, dincolo de aspectele legate de designul încăperii, prin achiziționarea acestui set de mobilier orice persoană are posibilitatea de a alege dimensiunile pentru piesele de mobilier în funcție de nevoile de depozitare și de dimensiunile încăperii, produsele având un preț accesibil și o calitate ridicată.

2. Dormitorul Xtend

Dacă vă doriți un plus de simplitate și sobrietate oferite de nuanțele lemnului de nuc, toate acestea împreună cu numeroasele modalități de depozitare oferite de configurația pieselor de mobilier, dormitorul Xtend este cea mai potrivită soluție. Modulele de depozitare oferite de gama Xtend sunt prevăzute atât cu corpuri suspendate, rafturi, polițe și corpuri cu sertare pentru a deveni soluția optimă într-un spațiu limitat.

3. Dormitorul Zeppelin

Note și finisaje futuriste și sofisticate, nuanțe de crem și maro, fie sidefate, fie mate, sunt atributele gamei de mobilier pentru dormitor Zeppelin oferite de LEMS. Această gamă de mobilier, oferită în numeroase configurații premium, este alegerea potrivită pentru persoanele care doresc un dormitor care să-i poarte în viitor prin aspectul său sofisticat oferit de calitatea materialelor, nuanțele alese și finisajele din imitație de piele ale tapițeriei.

Indiferent de preferințele tale și de stilul de mobilier dorit, consilierii LEMS îți stau la dispoziție în magazinele din toată țară.

 

Related posts

IgienaServ.ro – Ce trebuie sa stii despre serviciile de curatare hota si de ce sunt impuse acestea prin lege?

Adina Meyers

Tu stii de ce majoritatea adora fierul de calcat vertical?

Adina Meyers

Ghid practic pentru mobilarea casei

Adina Meyers