Nu mai este mult pana cand va incepe toamna si, odata cu ea, si scoala. Daca este timpul sa amenajati camera copilului si sa-i alegeti mobilierul pentru birou, trebuie tinut cont de cateva lucruri esentiale.

Incepeti prin masurarea spatiului disponibil, pentru a vedea ce marime sa alegeti pentru birou. Acesta nici nu trebuie sa ocupe toata camera, nici sa fie prea mic si insuficient. Daca nu este indeajuns de spatioasa camera, puteti alege un birou pe colt.

Amplasati biroul langa fereastra, pentru a beneficia de lumina naturala in timpul zilei. Aveti grija sa fie luminat bine noaptea, inclusiv cu o lampa de birou, altfel copilul risca sa-si deterioreaze vederea. In plus, un spatiu slab luminat va cauza somnolenta.

Alegeti din start un birou de calitate, din lemn rezistent, astfel incat sa nu se deterioreze si sa nu fiti nevoiti sa-l inlocuiti rapid. Puteti opta pentru unul care sa fie protejat cu un blat de sticla pe deasupra. Aceasta optiune este de preferat mai ales daca cel mic va avea de pictat sau desenat. Alta optiune pentru aceste activitati artistice ar fi sa alegeti un birou usor inclinat, pentru ca cel mic sa nu se aplece prea mult si sa stea intr-o pozitie relaxata.

Daca doriti sa-i achizitionati si un calculator si aveti suficient spatiu pentru un birou mai lung, mergeti pe o varianta cu raft glisant pentru tastatura, astfel incat aceasta sa nu ocupe spatiu atunci cand PC-ul va fi inchis.

Biroul este de preferat sa fie insotit de un sistem de depozitare incapator si cat mai simplu, precum cel de la Elvila, astfel incat sa fie usor de curatat si sa poata fi gasit orice rapid.

Maxima atentie trebuie acordata si scaunului de birou. Investiti intr-unul de calitate, astfel incat copilul sa nu dezvolte probleme la coloana vertebrala. Trebuie sa fie ergonomic si reglabil, astfel incat sa puteti ajusta usor inaltimea, de la an la an.

Intr-un final, nu uitati de papetarie: cumparati hartie, suport pentru pixuri si orice fel de accesorii mai are nevoie.

Cel mic va petrece foarte mult timp la birou, citind si facandu-si temele, asadar este important ca mobila sa-l ajute sa fie ordonat, sa fie usor de curatat si in acelasi timp sa se simta confortabil.

Related posts

Tipuri de măști de protecție: ce ne apără mai bine de virus?

Adina Meyers

Morfeus Regal – Nivel High Class pentru saltele

Adina Meyers

22 de gradini interioare fabuloase asezate sub scarile din casa

Adina Meyers