Am tras cu ochiul pe lonny.com si am alcatuit o lista cu 10 vedete si dormitoarele lor.

Astfel am aflat ca Celine Dion prefera nuantele inchise si geamurile cu obloane pentru dormitorul casei sale din Florida.

Excentrica Lady Gaga are un dormitor care se deschide catre o terasa cu vedere la ocean, in casa din Malibu.

Supermodelul Heidi Klum doarme intr-o simfonie de nuante de albastru si crem, iar patul sau are o tablie confortabila de plus. Cromatica e completata de un covor bej oriental.

Cantareata si creatoarea de moda Jessica Simpson se odihneste intr-un pat ultra-pufos, iar dormitorul sau include si un budoar luxos.

Cel mai dorit burlac de la Hollywood, Leonardo DiCaprio se bucura de o priveliste extraordinara la Oceanu Pacific din dormitorul casei sale din Malibu.

Actrita Sarah Michelle Gellar si sotul sau Freddie Prize Jr. au un dormitor primitor, imbracat in nuante de albastru si ivoriu, in casa lor din Bel Air.

Starul din Friends, Matthew Perry se bucura si el de un dormitor cu vedere la oceanul Pacific.

Actorul Mel Gibson se refugiaza de paparazzi in dormitorul sau modest amenajat pe proprietatea din Costa Rica, inconjurat de o vegetatie luxurianta.

Actrita Jane Fonda are un dormitor insorit, amenajat eclectic la ferma sa din New Mexico.

Robert Pattinson, idolul adolescentelor, are un dormitor in ale carui usi cu arcada si tavan auriu ghicim influente spaniole.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Decor exotic, din natura

Adina Meyers

Cum să-ți amenajezi bucătăria? 3 sfaturi pentru a obține un spațiu practic și primitor

Adina Meyers

Amenajări pentru sezonul rece

Adina Meyers