Desi ferestrele din profile VEKA sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor, acestea avand o durata de viata de aproximativ 50 de ani, totusi ele reprezinta o investitie pe termen lung ce merita a fi protejata.

Datorita tehnologiilor avansate de prelucrare, ferestrele cu profile VEKA rezista la solicitari puternice si isi pastreaza functionalitatea timp indelungat.

Suprafetele perfect netede sunt rezistente la praf, intemperii sau poluare, pastrandu-si in timp culoarea. In acest sens, este bine de stiut ca VEKA ofera garantie timp de 5 ani pentru profilele PVC de culoare alba. Produsele VEKA, comercializate in Romania, sunt extrudate tocmai pentru a face fata unui climat sever specific acestei zone georgrafice, putand rezista astfel mult mai bine temperaturilor ridicate ce prezinta un risc ridicat de inconvoieri.

VEKA, liderul mondial mondial pe piata sistemelor de profile PVC pentru usi, ferestre si obloane, a identificat cateva aspecte de care este bine sa tinem cont pentru a mentine sanatatea profilului PVC al ferestrei noastre:

· Placarea cu aluminiu la exterior a profilelor PVC reprezinta o garantie in plus impotriva efectelor meteo, protejeaza profilul la interior si, in plus, permite vopsirea electrostatica in orice culoare RAL. Sistemele VEKA din gamele ALPHALINE 90, SOFTLINE 70 si SOFTLINE 82, precum si sistemul SWINGLINE sunt proiectate sa permita placarea cu aluminiu la exterior.

· Instalarea rulourilor sau a obloanelor ofera un grad superior de protectie a tamplariei. In plus fata de principala lor functie de umbrire, rulourile si obloanele VEKA asigura protectie sporita impotriva zgomotului de afara, creeaza o izolare termica suplimentara pentru locuinta, apara fereastra de intemperii  și au un rol important in prevenirea efractiilor. 

Oferind informati utile, dar si un continut video unic in Romania,  www.fereastraveka.ro este primul proiect, lansat in tara noastra, de informare obiectiva a cumparatorilor in domeniul tamplariei termoizolante.

Related posts

Advertorial: Tips-uri pentru a-ti gasi apartamentul visurilor tale

Adina Meyers

Automatizarea portilor, expresia confortului

Adina Meyers

RenoMatic 2015, usi sectionale pentru garaj de la Hörmann

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe