Amenajari case Amenajari Interioare

Cum poți moderniza o clădire istorică, păstrând elemente din decorul natural?

Ferma din imagini a fost a fost renovată în 2012 de către  Loïc Picquet Architecte. Pe vechea structură a fermei din Alsacia, Franța, au fost aplicate elemente de design modern.

Atât  interiorul, cât și exteriorul acestei clădiri istorice au fost modernizate, dar s-au conservat multe elemente din decorul natural al fermei.

Printre îmbunătăţiri se numără lambriurile de lemn pe părțile laterale și ferestrele noi, care-i oferă o tentă modernă.

Arhitecții au construit patru camere. În pereţii acestora, au încorporat nișe suficient de mari pentru a servi unui loc de  lectură sau de relaxare.

Pentru a separa baia şi dormitorul, au fost folosite ușile glisante, ce conferă, dincolo de utilitatea lor, un aspect intim încăperilor.

Tavanele dormitoarelor au grinzi din lemn, iar ferestrele mari sunt o sursă perfectă de lumină naturală în întreaga casă.

Podelele din lemn nefinisat au acelaşi aspect ca grinzile de pe tavan, iar în acelaşi stil a fost construită scară de lemn din interiorul structurii.

În contrast cu aspectul minimalist și rustic al interiorului fermei, baia are un design modern, în culori vii și faianţă până la jumătatea pereților și pe podea.

Asteptam sa ne spui ce ţi-a plăcut cel mai mult din aspectul de după renovare al acestei ferme?

Sursa foto: Fresh Home

 

 

Related posts

Design inteligent si mobilier multifunctional

Adina Meyers

Cum creezi un decor de sarbatoare reusit

Adina Meyers

Casa bucovineana, inspirata din stilul austriac

Adina Meyers