LifeStyle

Cum obtinem si mentinem starea de bine? – Perspectiva psihologica a Fericirii in atelierul sustinut de Prof. Univ. Dr. Daniel David

Sambata, 17 septembrie, incepand cu ora 11.00 la Palatul Noblesse, sub egida Noblesse Academy, Prof. Univ. Dr. Daniel David, va sustine un workshop interactiv cu tema  "Viata ca un joc. Despre rationalitate si fericire. Cum obtinem si mentinem starea de bine”.

Evenimentul continua seria atelierelor ce prezinta un concept unic in Romania: Atelierele “Arta Fericirii”– presupun participarea la filmarea live a unui interviu realizat de Mirela Vasadi Blasius, urmat de un dialog direct cu invitatul special.

Din fericire, exista fericire. 

Biologia, psihologia, religia si filozofia s-au straduit sa defineasca fericirea, sa-i identifice radacinile.

Starea de fericire se mosteneste genetic, se cultiva prin invatare sau depinde de ceva anume?

De fapt, ce ne face cu adevarat impliniti?

Despre fericire din perspectiva psihologica se va dezbate in emisiunea "Arta Fericirii" si in "Atelierul: "Viata ca un joc. Despre rationalitate si fericire. Cum obtinem si mentinem starea de bine." 

Iti doresti o schimbare substantiala in viata? Vrei sa descoperi mai multe cai ale cunoasterii, sa te dezvolti si sa-ti regasesti resursele catre Fericire?

Acum ai ocazia sa participi la un eveniment premium, un concept unic in Romania.

Vei urmari cum se inregistreaza emisiunea de televiziune „Arta Fericirii”, cu Mirela Vasadi Blasius.

Dupa ce vei descoperi tainele unei filmari, vei intra in dialog direct cu invitatul emisiunii, Prof. Univ. Dr. Daniel David, in cadrul unui workshop de doua ore.

Totul, intr-o atmosfera exclusivista, la Palatul Noblesse din Bucuresti.

Prof. Univ. Dr. Daniel David – profesor de stiinte cognitive clinice si directorul fondator al Catedrei de Psihologie Clinica si Psihoterapie din cadrul Facultatii de Psihologie a Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj. Este presedintele si directorul executiv al The International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health, un centru de excelenta in cercetare al UBB. Este coordonatorul unuia dintre cele mai importante studii din ultima suta de ani "Psihologia poporului roman. Profilul psihologic al romanilor"; o monografie cognitiv-experimentala. Daniel David este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de stiinta din Romania. 

Program:
– 10:30 – 11:00: Welcome! Morning Coffee
– 11:00 – 12:00: Filmare emisiune "Arta fericirii"; interviu LIVE cu dr. Daniel David
– 12:00 – 12:30: Coffee Break
– 12:30 – 14:30: Prezentarea temei; dialog interactiv cu dr. Daniel David

Pret: 170 RON / modul*
* Se acorda discount de 10% pentru inscrierea la toate atelierele "Arta Fericirii".

Modalitati de plata: transfer bancar.

Inscrieri: va rugam sa apelati numarul de telefon 0725 942 085 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail cultural@palatulnoblesse.ro.

Rezervarea se face prin confirmarea ordinului de plata.

Loc de desfasurare: Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, aflat in inima Bucurestiului, str. Sfintilor, nr. 7, in spatele Spitalului Coltea.

Locuri limitate: 30 de persoane.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook https://www.facebook.com/noblesseacademy/ pentru a fi la curent cu informatii despre cursurile si Atelierele ce au loc la Palatul Noblesse.

“Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din Noblesse Group care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un lifestyle valoros.

Related posts

Peștele în sos tomat, versatilul preparat

Adina Meyers

Ce este interzis să faci în această zi în Sâmbăta Mare?

Adina Meyers

HEDI HOKA – “IUBESC SA FIU FEMEIE”, Ghidul femeii de nota 10

Adina Meyers