Iti doresti sa redai bucatariei tale un suflu proaspat, amenajand-o cu bun gust, dar in acelasi timp folosind un buget foarte mic? Iata cum poti realiza acest lucru folosindu-te de unul sau mai multe stickere bucatarie.

Fie ca vrei sa schimbi atmosfera in bucatarie, apeland la un alt design, fie ca te-ai mutat intr-o locuinta noua si iti doresti sa o personalizezi, poti conta pe oferta larga de stickere perete bucatarie, in care sigur regasesti cateva modele care sa te cucereasca pe loc.

Iata 3 pasi simpli pentru a obtine o bucatarie pe placul tau:

1. Stabileste bugetul pentru decoratiuni. Este foarte important sa stii de la bun inceput ce buget vrei sa acorzi elementelor decorative care iti vor infrumuseta bucataria. Varianta stickerelor nu este scumpa, asadar te poti bucura de stickere bucatarie 3d, fosforescente sau cu diverse motive, avand la dispozitie chiar si un buget foarte mic.

2. Alege stickerele care iti sunt pe plac. Dar nu uita sa tii cont si de aspect! Stickerele trebuie sa fie alese in concordanta cu celelalte elemente din bucatarie, tinand cont de culorile si stilul acestora. Pentru un aspect uimitor al bucatariei, poti incerca sa combini elemente vechi, vintage, cu elemente noi.

3. Aplica stickerele. Va fi mai usor decat orice alta munca depusa la redecorarea bucatariei. Mai mult de atat, daca locuiesti cu familia, va fi un prilej excelent pentru distractia celor mici. Poti aplica stickerele foarte usor, dar, ce este si mai interesant, este ca le poti repozitiona oricand, fara a lasa urme, pentru ca adezivul folosit la producerea acestora permite acest lucru.

Dupa aplicarea stickerelor nu poti decat sa te bucuri o vreme indelungata de aspectul deosebit pe care acestea il confera bucatariei tale. Si nu uita, daca doresti sa le aplici ulterior pe alte suprafete, nu trebuie sa te feresti sa o faci.

 

 

Related posts

5 secrete pentru spălarea și hidratarea mâinilor

Adina Meyers

Dormitorul, oaza ta de liniște: trucuri și idei

Adina Meyers

Semineurile decorative nefunctionale – o solutie interesanta de design

Adina Meyers