Atunci cand punem o casa sau un apartament la vanzare vrem sa gasim un cumparator intr-un timp cat mai scurt. Stim insa cum sa facem pregatirile necesare astfel incat sa creasca sansele de a vinde cat mai repede si la un pret bun? O sa vorbim despre acest subiect in randurile urmatoare.

Trebuie spus chiar de la inceput ca in pregatirea casei in vederea vanzarii nu trebuie sa fie neaparat un proiect foarte mare, care sa presupuna modificari majore. Nu are niciun sens acest lucru. Trebuie doar sa te asiguri ca nu sunt necesare reparatii care sa ii tina pe potentialii cumparatori la distanta, precum si sa iti indrepti atentia catre micile detalii care, de cele mai multe ori, vor fi cele care vor face diferenta.

Stii cum se spune, prima impresia este cea care conteaza. Avand acest lucru in minte, trebuie sa incercam sa facem locuinta cat mai atractiva atunci cand este privita din exterior. Asta inseamna ca o sa elimini dezordinea care poate sa intampine cumparatorii chiar de la intrare. Aspectul usii conteaza foarte mult, lucru valabil si in cazul verandei atunci cand vorbim de o casa.

Dupa cum spuneam, prima impresie conteaza foarte mult, asadar urmatorul lucru pe care tu trebuie sa il faci este sa iti indrepti atentia catre holul de la intrare. Acesta poate fi privit drept o carte de vizita a locuintei tale, pentru ca poate spune ce il asteapta pe potentialul cumparator atunci cand „avanseaza” prin casa ta. Si in cazul holului trebuie sa elimini dezordinea. Nu iti lasa asadar papucii si hainele la voia intamplarii. Apeleaza de asemenea la o oglina pentru a mari din punct de vedere vizual spatiul limitat.

Bucataria este o alta zona importanta a casei, iar pentru unele persoane chiar cea mai importanta. Asigura-te ca totul este curatat aici si la locul lui. In cazul in care vinzi cu tot cu obiectele de mobilier, atunci e bine sa te asiguri ca acestea sunt intr-o stare buna (in special in ceea ce priveste sertarele, usile dulapurilor si rafturile).

Acelasi lucru poate fi spus si despre baie. Schimba vechea perdea de dus (daca este cazul) si alege una care sa impresioneze privirea si sa completeze culoarea care predomina in aceasta zona a casei. Poti face o mica investitie si in ceea ce priveste accesoriile, precum si sa schimbi oglinda, astfel incat aceasta sa fie una stralucitoare si care sa ofere senzatia de spatiu.

Related posts

Mobilier pentru spaţii mici

Adina Meyers

Despre cum iti decorezi locuinta cu bani putini

Adina Meyers

Casă în Arad, inspirată din arhitectura austriacă

Adina Meyers