Proiect realizat pentru o familie tanara cu doi copii mici, acesta imbina perfect functionalitatea cu personalitatea clientilor. Acestia iubesc vara, lumina naturala, culorile, plantele si atmosfera de vacanta. Asa a rezultat acest spatiu generos, P+1, viu prin culorile jucause si bine organizat pentru fiecare nevoie in parte, folosindu-se materiale rezistente si usor de intretinut.

Livingul spatios reda o atmosfera oceanica caracterizata prin prezenta celor 2 canapele turqoise si a tabloului supradimensiont, perfect pentru primirea si gazduirea grupului de prieteni ce le paseste pragul casei.

Bucataria beneficiaza de mult spatiu de depozitare, necesar pentru clientii nostri, a caror pasiune este arta culinara. Pardoseala metalica vine in contrast cu lemnul cald al mobilierului si piatra naturala care creeaza o balanta ideala intre cele trei materiale.

Camerele copiilor imbina lumea lor de vis cu functionalitatea si flexibilitatea necesara unui astfel de spatiu.

Dormitorul si baia matrimoniala reprezinta oaza lor de liniste si relaxare. Aici, clientii si-au dorit o atmosfera de vacanta absoluta, lipsita de griji si preocupari, realizata prin materiale naturale precum lemnul, bambusul si pielea.

 

Related posts

Alege uși decorate pentru dulapurile mari din locuinta ta

Adina Meyers

Lumina – actor principal la mansarda

Adina Meyers

4 atribute importante pe care ar trebui să le aibă un scaun de masă pentru bebe

Adina Meyers