Home

Cum exploatezi tot spațiul dintr-o cameră mică

O cameră mică poate să fie încăpătoare pentru a îndeplini deodată trei funcții: living, loc pentru luat masa și bucătărie. Iată deci, o amenajare de cameră mică, unde prin ingeniozitate și piese de mobilier bine alese, proprietarii au reușit să aibă un cămin al lor unde se simt bine.

Un strop de culoare

Culorile deschise și mobilierul fac ca acest apartament să pără mult mai încăpător decât este în realitate. Într-o amenajare a unei camere mici primul lucru la care ești atent îl reprezintă culoarea pereților. Aceasta trebuie să fie cât mai deschisă pentru a da senzația de aerisire și spațiu. Apoi, poți interveni cu accentele de culoare, în acest caz canapeaua roșie și câteva perne colorate. 

Exploatează tot spațiul

Proprietarii s-au folosit aici de nișa pentru a integra canapeaua ai pentru a avea mai mult loc pentru restul de mobilier. Este o canapea mică, însă aceștia au fost conștienți de la început că într-o amenajare de cameră mică trebuie să facă și compromisuri. Totuși canapeaua este extensibilă, deci se poare transforma în pat foarte ușor, iar proprietarii au obținut astfel spațiu în plus pentru eventualii musafiri care rămân peste noapte.

Paravan despărțitor

Zona de luat masa este despărțită de bucătărie printr-un paravan de panouri japoneze care pot fi strânse sau nu, în funcție de nevoie. Se creează astfel două zone izolate și mai multă intimidate. Este o soluție ingenioasă pentru amenajarea unei camere mici. Vei observa că aici nu s-au investit mulți bani. Masa și scaunele sunt moștenite, primele fiind tapițate cu un material textil alb cu roșu, pentru a fi în ton cu restul amenajării. 

Spațiu pentru electrocasnice

Bucătăria este foarte mică și face practic parte din aceeași cameră cu livingul și locul pentru luat masa. Pentru a încăpea perfect mobilierul este făcut pe comandă, iar electrocasnicele sunt incorporate. Mașina de spălat rufe are un loc perfect sub blat. Asta da economie de spațiu!

Foto: micasarevista.ro

Related posts

Radiatoarele ideale pentru casa

Adina Meyers

Un nou mod de a cumpăra anvelope

Adina Meyers

O casă înconjurată de linişte şi natură

Adina Meyers