Home

Cum decorezi ingenios o cameră cu mobilier de lemn

Decorarea interioară a casei a devenit un "must" pentru români. Cei mai mulți își doresc un spațiu care să le ofere toate cele necesare, cu un preț accesibil  și cu un design aparte, iar Bonami poate oferi soluții foarte bune.

Aranjarea dormitorului sau a sufrageriei constă foarte mult în elementele pe care le adăugăm spațiului gol. Dacă dorim un loc cu accente clasice, putem alege mobilier vechi din lemn masiv, recondiționat. Din păcate, acest trend nu este foarte practic pentru locuințele noastre. 

Fiind foarte masiv, acest tip de mobilier este greu de mutat atunci când avem nevoie să facem curățenie, spre exemplu, iar întreținerea sa durează timp și constă mai mulți bani.

Mobilier practic și comod

Mobilier interior / Foto: www.bonami.ro

O alternativă pentru mobilierul vechi sunt chiar piesele de mobilier noi, practice și cu un design modern. Simple la prima vedere, ele sunt mai complicate decât putem noi să vedem. Făcute din elemente ușoare, dar foarte rezistente, piesele de mobilier pentru decorarea casei de la Bonami ne pot ajuta mai mult decât credem. Fiind mici și având un stil aparte, pot sa ne înfrumusețeze apartamentul, garsoniera sau casa într-un mod special. Culorile clasice, la modă, le-au făcut să fie foarte apreciate de designeri, iar cei care le-au cumpărat au fost încântați de ele.

Cei mai mulți s-au uitat la cât de practice sunt aceste obiecte pentru dormitor sau pentru garsonieră sau cât de bine se întrepătrund cu celelalte obiecte din casele lor.

Cum alegem obiectele de mobilier pentru interiorul casei noastre

Mobilier interior / Foto: www.bonami.ro

Obiectele decorative au rolul de a imbunatati si de a completa decorul unei locuinte. Deși pare simplu, atunci cand alegem un obiecte de mobilier precum un dulap sau o masă, trebuie să luăm în calcul mai multe lucruri.Texturile, patternurile, printurile și accesoriile trebuie alese cu mare grijă, pentru că ele vor completa starea noastră de bine în casă și ne vor induce stări de calmitate sau lejeritate. De cele mai multe ori, obiectele de lemn oferă tot ce avem nevoie. Sunt solide, arata bine și sunt foarte practice pentru orice spațiu. În galeria foto puteți vedea câteva astfel de obiecte.

Related posts

Tavane casetate: cele mai importante beneficii

Adina Meyers

Usi pivotante pentru interioare contemporane

Adina Meyers

Cum să îți faci propria bere atizanală acasă

Adina Meyers