Home

Cum armonizam locuinta?

Avem un proiect de armonizat si trei cuvinte-cheie: inovatie, puritate si feminitate. Sunt curioasa la ce va ganditi cand spun asta si ce parere aveti de rezultatul final. Recunosc, dincolo de joaca, m-am lasat influentata de tendintele de la Maison&Objet Paris.

Inovatia, indiferent de domeniu, presupune creativitate. Prin asta cred ca poti inova orice obiect banal. Tehnic vorbind, inovatia de produs presupune: „introducerea unui bun sau serviciu care sunt noi sau imbunatatite semnificativ in ceea ce priveste caracteristicile lor sau utilizarile intentionate. Acestea includ imbunatatiri semnificative ale specificatiilor tehnice, componentelor si materialelor, ale software-ului incorporat, ale atitudinii prietenoase fata de utilizatori sau ale altor caracteristici functionale”.

Haideti sa aprofundam atitudinea prietenoasa fata de utilizatori in cazul unui produs (de decor), pentru ca aceasta este menirea mea, in calitate de decorator: sa dau viata obiectelor, regasind stilul proprietarilor.

Asadar, am comandat doua butoaie banale si am zis sa le revalorificam potentialul, intr-o rezidenta, pentru a aduce culoare si un stil aparte.

Am atins puritatea in cel mai placut mod: vizual. Am ales sa le decoram cu flori albe si umbrele transparente. Feminitatea a venit la pachet cu veselia. Le-am dat acestor obiecte de decor numele „Lulu si Lula” si ne-am apucat de „joaca”. Le-am facut piese de rezistenta pe balconul locuintei, cu flori, umbrele (pe care le-am regasit si in tendintele prezentate la Maison&Objet Paris, la inceputul lui 2014) si culori, exact pe stilul proprietarei.

Butoaiele s-au integrat perfect in „Provence sau shabby chic la Cluj”, un proiect caruia i-am dat viata si in exterior.

In final, ma bucur ca am obtinut une maison pour chaque jour, chaque saison et pour tous les beaux moments de la vie!

 

e-mail: genoveva.hossu@primera-interiors.ro

tel.: 0731.250.902

www.genovevahossu.ro

 

Related posts

TROCAL AluFusion: o noua generatie de sisteme de tamplarie PVC

Adina Meyers

Incalzirea prin pardoseala – avantaje si dezavantaje

Adina Meyers

Realizaţi singuri decoraţiunile pentru Halloween!

Adina Meyers