Amenajari case Amenajari Interioare

Cum arată o fostă fermă de purcei, transformată acum într-o cabană de lux

Cine ar fi crezut că o fermă de purcei din sudul Marii Britanii, din anii 1860, ar putea fi transformată într-o cabană de lux, cu gospodărie proprie şi cu interioare extrem de stilate.

Exteriorul din piatră tradiţională şi lemn de cedru nu trădează deloc interiorul ce abundă în elemente de decor moderne. De la bucătăria cu accente metalice, de inspiraţie industrială, cu plăci mari de faianţă anti-stropire, până la petele de culoare neon şi albastru roial din living, fiecare cameră are un efect special.

Pereţii din piatră albă şi becurile atârnate pur şi simplu pe post de lustră te îmbie să te pierzi în lumina şi generozitatea acestui spaţiu. Imensul pat victorian, cu cadru de bronz, pune în valoare cearceafurile din bumbac egiptean, rozul din draperii şi accesoriile în culori pastel fac ca serile timpurii, dimineţile prelungite şi momentele de relaxare să fie şi mai tentante.

 

Camera de baie este la fel de stilată, un loc perfect pentru a-ţi revigora corpul după lungile plimbări prin împrejurimi.

Că tot vorbeam de împrejurimi: sunt ideale pentru relaxare şi pentru luat masa în aer liber. Orientată spre sud, ascunsă de pădure şi aflată aproape de coastă – cabana este perfect poziţionată pentru iubitorii de aventuri în apă sărată.

În spatele cabanei descoperim o oază de liniște, urmărind aleea către gradina secretă şi către pădurea plină de clopoţei şi leurdă. Aici aşteaptă hamacul în care te poţi cufunda să te bucuri din plin de viaţa la ţară.        

    

Descoperim frumuseţea ascunsă în fiecare colţişor al acestui loc, începând cu primul pas făcut în afară. Sunt o mulțime de alei şi poteci, trebuie doar să alegi una dintre ele, apoi, posibilităţile pentru explorări sunt nelimitate.

 

Related posts

De ce și cum se schimbă întrerupătoarele vechi cu întrerupătoare touch

Adina Meyers

Eleganta cu aer victorian

Adina Meyers

Pensiunea “Sus in sat”

Adina Meyers