Tapetul este produsul nemuritor al finisajelor decorative. In fiecare an apar alte idei de produse pentru amenajarile interioare, insa balanta nu se schimba. Tapetul decorativ este in continuare cel mai dorit produs, cel mai cautat. De la an la an se reinventeaza si este gata sa faca acelasi lucru si pentru locuinta ta.

Rafinament contemporan, creativitate, suprafete reliefate, texturi somptuoase, definitia romantismului.

La Decora House, in fiecare an aducem colectii noi de tapet. Nu ne lipseste nicio colectie Carl Robinson pentru ca ne plac produsele care spun o poveste. Colectia pe care vrem sa v-o prezentam se numeste Romantique. Cui se adreseaza ea? Chiar si celor mai putini romantici. Pentru ca nu mai e nevoie sa te ocupi atat de mult de atmosfera. Un motiv floral materializat in corola de bujori sau un aspect urban satinat pot cuceri pentru tine. Chiar daca toate colectiile de tapet din portofoliul Decora House sunt de cea mai buna calitate si prezinta o rezistenta uimitoare, uneori ne place sa facem un exercitiu creativ si sa ne gandim la pereti, ca la prezente feminine cochete care isi doresc in fiecare an sa fie in pas cu moda. Nici nu e de mirare ca designerii gandesc o singura colectie intr-o mare varietate de forme si culori.

Cu cat oferta este mai diversificata cu atat devine mai greu sa alegi. Si aici intervine rolul consultantilor in amenajarile interioare. Daca nu ai la dispozitie un arhitect sau un designer de interior pentru proiectul tau este recomandat sa ceri mostre, sa vii in showroom si sa alegi un furnizor de finisaje decorative care are si o experienta semnificativa pe partea de montaj!

 

 

 

 

 

Related posts

Baia poate deveni un spaţiu hi-tech – inteviu cu Florin Barabaş

Adina Meyers

Casa mica si confortabila

Adina Meyers

În Braşov: vilă pe trei niveluri cu detalii inedite

Adina Meyers