Un element care poate da un plus de valoare casei este invelitoarea, iar pentru un acoperis de calitate tiglele ceramice reprezinta o solutie potrivita. Acestea sunt durabile, rezistente la intemperii si nu vor deveni inestetice odata cu trecerea vremii.

Tiglele ceramice TONDACH® sunt produse 100% naturale, fara aditivi chimici. Materia prima folosita la fabricarea tiglelor ceramice TONDACH® este argila pura, de calitate superioara, atat prin caracteristicile materialului din zona cat si prin controlul continuu al productiei si calitatii.

Tiglele ceramice rezista timpului si efectelor mediului inconjurator, sunt rezistente la radiatii UV (nu se decoloreaza), ploi acide, materiale alcaline, forte mecanice (grindina,greutatea zapezii), caldura si incendii, inghet. 

Ca durabilitate, tiglele ceramice au o durata de viata sporita in timp, putand ajunge si la 100 de ani, iar produsele TONDACH® beneficiaza de o garantie pe o perioada indelungata, de 33 de ani.

Tiglele cermice se remarca si prin aspectul estetic, iar in acest sens, spre deosebire de alte solutii pentru acoperis, aceastea pot potenta frumusetea invelitorii odata cu patina timpului. Nu intamplator tiglele ceramice tip solz poarta denumirea de “Regina acoperisurilor”.

Avand in vedere ca acoperisul reprezinta o pondere importanta din volumetria casei, culoarea invelitorii trebuie aleasa cu grija, in concordanta cu textura, materialul si nuanta fatadelor.

Cu TONDACH® puteti oferi expresivitate locuintei, in sensul ca producatorul a reusit sa aduca pe piata nu mai putin de 25 de nuante diferite pentru tiglele ceramice. Acest lucru inseamna o varietate de suprafete si modele, in cifre insemnand 400 de optiuni in a va contura acoperisul conform dorintelor. Si aici vorbim atat de constructiile noi, cat si de cele ce necesita renovare.

Pentru o alegere care sa reprezinte o personalitate speciala, TONDACH® pune la dispozitie pe langa gama larga de culori si o bogata paleta de angobe si glazuri, produse deasemenea naturale care asigura suprafetei tiglei rezistenta, netezime, o mai buna stabilitate cromatica, precum si luciu (la glazura), ajutand si la fenomenul de autocuratire.

Glazurile “AMADEUS” , o inovatie TONDACH Gleinstätten, prin care glazura lichida se intrepatrunde cu tigla ceramica, rezultand formatiuni minerale, impresioneaza atat prin frumusete, cat si prin calitate superioara.

Pentru acoperisuri deosebite prin prestanta a fost dezvoltat produsul Figaro Deluxe care se deosebeste in special prin nuantele elegante si prin faptul ca se potriveste perfect liniilor drepte pe acoperis.

 

 

Related posts

Intretinerea ferestrelor de mansarda in sezonul rece

Adina Meyers

Climatizarea locuinței

Adina Meyers

Materialele de constructie: primul pas spre confort

Adina Meyers