Aceasta casa alba, cu un aer proaspat si foarte frumoasa, este construita pe plaja din Bakoven, o mica suburbie a orasului Cape Town, in Africa de Sud.

Viata aici este idilica. „La apus, iesim pe treptele caselor si stam la taclale, cu o sticla de vin. Aici toata lumea cunoaste pe toata lumea”, povesteste proprietara, citata pe blogul Roses and Rust.

Iubitoare de chilipiruri, proprietara a decorat singura interiorul. „Un cunoscut designer a venit odata in vizita, iar sfatul lui mi-a ramas in minte – mi-a spus ca privelistea e afara si ca interiorul nu trebuie sa concureze cu exteriorul”, isi aminteste proprietara. Iar exteriorul este cu adevarat magnific.

Proprietara a cusut singura husele pentru scaune si canapele, a facut masute din butoaie vechi de vin si a vopsit mobila veche. Putine lucruri noi au fost cumparate.

Periodic, proprietara inchiriaza casa calatorilor din lumea intreaga. „Am avut oaspeti obisnuiti cu hoteluri de 5 stele si toti spun acelasi lucru: nimic nu se compara cu viata pe plaja. Dar noi deja stiam asta”, adauga proprietara.

 

Related posts

Alege proiectorul potrivit pentru un cinema in aer liber

Adina Meyers

Trucuri de amenajare pentru un living mai puțin generos

Adina Meyers

Husele pentru canapele, fotolii si scaune – o solutie rapida pentru a schimba aspectul locuintei tale

Adina Meyers