Aceasta casa alba, cu un aer proaspat si foarte frumoasa, este construita pe plaja din Bakoven, o mica suburbie a orasului Cape Town, in Africa de Sud.

Viata aici este idilica. „La apus, iesim pe treptele caselor si stam la taclale, cu o sticla de vin. Aici toata lumea cunoaste pe toata lumea”, povesteste proprietara, citata pe blogul Roses and Rust.

Iubitoare de chilipiruri, proprietara a decorat singura interiorul. „Un cunoscut designer a venit odata in vizita, iar sfatul lui mi-a ramas in minte – mi-a spus ca privelistea e afara si ca interiorul nu trebuie sa concureze cu exteriorul”, isi aminteste proprietara. Iar exteriorul este cu adevarat magnific.

Proprietara a cusut singura husele pentru scaune si canapele, a facut masute din butoaie vechi de vin si a vopsit mobila veche. Putine lucruri noi au fost cumparate.

Periodic, proprietara inchiriaza casa calatorilor din lumea intreaga. „Am avut oaspeti obisnuiti cu hoteluri de 5 stele si toti spun acelasi lucru: nimic nu se compara cu viata pe plaja. Dar noi deja stiam asta”, adauga proprietara.

 

Related posts

Paradisul pisicilor intr-o vila din California

Adina Meyers

Advertorial: 3 tipuri de uscatoare de rufe pentru spatii mici

Adina Meyers

Baie mica si fara fereastra? Nicio problema, exista solutii de amenajare

Adina Meyers