Aceasta casa alba, cu un aer proaspat si foarte frumoasa, este construita pe plaja din Bakoven, o mica suburbie a orasului Cape Town, in Africa de Sud.

Viata aici este idilica. „La apus, iesim pe treptele caselor si stam la taclale, cu o sticla de vin. Aici toata lumea cunoaste pe toata lumea”, povesteste proprietara, citata pe blogul Roses and Rust.

Iubitoare de chilipiruri, proprietara a decorat singura interiorul. „Un cunoscut designer a venit odata in vizita, iar sfatul lui mi-a ramas in minte – mi-a spus ca privelistea e afara si ca interiorul nu trebuie sa concureze cu exteriorul”, isi aminteste proprietara. Iar exteriorul este cu adevarat magnific.

Proprietara a cusut singura husele pentru scaune si canapele, a facut masute din butoaie vechi de vin si a vopsit mobila veche. Putine lucruri noi au fost cumparate.

Periodic, proprietara inchiriaza casa calatorilor din lumea intreaga. „Am avut oaspeti obisnuiti cu hoteluri de 5 stele si toti spun acelasi lucru: nimic nu se compara cu viata pe plaja. Dar noi deja stiam asta”, adauga proprietara.

 

Related posts

Eleganta sobra si rafinamentul olandez

Oana Voicu

Ecologic, rustic, contemporan

Adina Meyers

Avantajele pardoselilor din bambus pentru casa ta

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe