Amenajari case Amenajari Interioare

Farmecul vietii intr-o casa pe plaja

Aceasta casa alba, cu un aer proaspat si foarte frumoasa, este construita pe plaja din Bakoven, o mica suburbie a orasului Cape Town, in Africa de Sud.

Viata aici este idilica. „La apus, iesim pe treptele caselor si stam la taclale, cu o sticla de vin. Aici toata lumea cunoaste pe toata lumea”, povesteste proprietara, citata pe blogul Roses and Rust.

Iubitoare de chilipiruri, proprietara a decorat singura interiorul. „Un cunoscut designer a venit odata in vizita, iar sfatul lui mi-a ramas in minte – mi-a spus ca privelistea e afara si ca interiorul nu trebuie sa concureze cu exteriorul”, isi aminteste proprietara. Iar exteriorul este cu adevarat magnific.

Proprietara a cusut singura husele pentru scaune si canapele, a facut masute din butoaie vechi de vin si a vopsit mobila veche. Putine lucruri noi au fost cumparate.

Periodic, proprietara inchiriaza casa calatorilor din lumea intreaga. „Am avut oaspeti obisnuiti cu hoteluri de 5 stele si toti spun acelasi lucru: nimic nu se compara cu viata pe plaja. Dar noi deja stiam asta”, adauga proprietara.

 

Articole similare

Specialist Feng Shui: la ce să fim atenți când ne mutăm în casă nouă

Adina Meyers

Perdelele – accesoriile potrivite pentru o bucătărie nouă

Adina Meyers

5 aspecte care ofera confort apartamentului tau

Adina Meyers