Daca te-ai decis sa schimbi modul in care arata baia ta, o solutie potrivita pentru un design diferit este sa alegi alte culori. O varianta posibila este sa pornesti de la verde si roz. Astfel, vei crea o atmosfera vesela.

Daca te numeri printre persoanele care se plictisesc repede de decorul din sala de baie si il schimba periodic, iti recomandam sa alegi finisaje in culori neutre, deoarece acestea permit multiple redecorari. Totusi, este bine sa stii ca, in cazul in care ai introdus culoarea verde in shema de baza, o poti asocia foarte bine cu bej sau crem. Ulterior, iti va fi usor sa inserezi obiecte decorative in culori precum galben sau roz.

Un decor reusit are la baza detalii bine puse la punct. Cateva accesorii sau seturi de baie in nuante suave de verde si roz vor completa perfect ambientul. Fa-ti curaj si mizeaza pe astfel de lucruri atunci cand amenajezi baia.

Halatele, prosoapele, covorasele pufoase in nuante subtile si cu pattern-uri florale sunt binevenite in baie deoarece indeplinesc foarte bine cele doua functii: practica si estetica. In plus, intr-un spatiu finisat in tonuri reci si dotat cu obiecte sanitare simple, in linii drepte, acestea „indulcesc” atmosfera. Chiar si o perdea colorata pentru cada de baie va schimba imaginea de ansamblu.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Casa in stil mediteraneea langa padure

Bianca Ion

Ladă frigorifică sau congelator vertical? De ce una și nu alta? Avantaje și dezavantaje

Adina Meyers

Bucătărie în stil vintage

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe