Amenajare dormitor Amenajari Interioare

4 lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra un pat supraetajat 

Achiziționarea de paturi supraetajate noi și proiectarea unui nou spațiu pentru copii este foarte distractiv! Dar, poate fi, de asemenea, un pic copleșitor dacă nu știți de unde să începeți. 

Pe piața de astăzi, există o mulțime de opțiuni diferite de paturi supraetajate pentru copii din care puteți alege, motiv pentru care vă vom ghida prin fiecare etapă a procesului. Iată câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați patul supraetajat perfect pentru a se potrivi nevoilor fiecăruia! 

1.  Luați în considerare camera dvs.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le luați în considerare este camera ta. Acordați-vă timp suplimentar pentru a măsura spațiul. Uitați-vă la ferestre, uși, dulapuri etc. și dați-vă seama unde este cel mai bun loc pentru un pat supraetajat. În mod ideal, îl doriți de-a lungul unui perete gol, care să nu blocheze nimic, cum ar fi ferestrele sau ușile. Uneori, patul poate fi montat orizontal, ceea ce adesea permite mai mult spațiu pe podea. Sau, poate că ar fi mai bine să fie amplasat în colțul camerei; în acest caz, luați în considerare paturile supraetajate de colț.

Multora le place aspectul unui design de pat supraetajat în formă de „T”, ceea ce înseamnă că tetiera ar sta lipită de perete pe patul de jos și tăblia în mijlocul camerei. Acest lucru funcționează atunci când există suficient spațiu pe podea. Cu toate acestea, cei mai mulți optează pentru un pat supraetajat tradițional cu două paturi pentru a maximiza spațiul de plimbare.

Pe măsură ce vă analizați opțiunile, țineți cont și de alți factori de pat – cum ar fi dacă aveți nevoie de bare de siguranță pe ambele părți ale patului? Trebuie să mergeți cu o scară dreaptă sau s-ar potrivi un pat supraetajat cu scări? Înainte de a vă grăbi să luați încă prea multe decizii, mai întâi trebuie să știți cu cât spațiu aveți la dispoziție.

Asigurați-vă că știți cu ce fel de spațiu pentru cap rămâneți. O mulțime de liste de paturi supraetajate vor indica înălțimea perfectă a tavanului pentru acel pat specific, așa că cunoașterea acestor informații din timp va fi de ajutor. 

2.  Care este scopul patului?

Cu atât de multe opțiuni minunate, paturile pot servi acum mai mult decât scopul de a dormi. Unele oferă spațiu de depozitare suplimentar, spații de lucru sau un pat suplimentar pentru oaspeți. Unele se pot dubla chiar și ca spațiu de joacă, cum ar fi paturile supraetajate cu tobogane sau paturile supraetajate pentru casă de joacă… așa că gândiți-vă care sunt nevoile dvs., deoarece un pat poate fi mai mult decât un simplu spațiu de dormit.

O opțiune minunată este un sistem de mobilier în creștere – paturile lor pot fi adăugate sau le puteți schimba în timp. Ceea ce înseamnă că puteți începe acum cu un pat supraetajat twin sau complet, iar mai târziu le puteți separa în două paturi separate pentru copii. Sau doriți să adăugați un al treilea pat și să îl transformați într-un pat supraetajat de colț sau într-un pat supraetajat triplu? Pot face și asta! De fapt, există atât de multe opțiuni incredibile care vă permit să vă transformați patul în ceva complet personalizat mai târziu! Pe măsură ce nevoile familiei dvs. continuă să crească și să se schimbe, mobilierul dvs. va putea să se adapteze la fel de bine.

3.  Pentru cine este patul?

Câți copii vor dormi pe paturile supraetajate – Unul? Patru? Veți fi uimit de cât de departe au ajuns paturile supraetajate și, într-adevăr, cerul este limita! Mai ales dacă lucrați cu un producător de paturi pentru copii personalizate, aceștia pot proiecta orice pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră! 

De asemenea, luați în considerare pentru cine cumpărați – câți ani are copilul dumneavoastră? Sunt pregătiți pentru un pat supraetajat înalt sau au nevoie să înceapă mai aproape de pământ? Au nevoie de trepte mai mari, ca intrare, așa cum este prevăzut cu un pat supraetajat cu scări (în care fiecare treaptă este un sertar de depozitare extractabil), sau pot urca în siguranță pe o scară dreaptă sau înclinată? 

4.  Ce mărime?

Paturile supraetajate nu mai sunt disponibile doar în dimensiuni twin, acum sunt oferite în dimensiuni complete, XL și chiar mai mari! Țineți cont de vârsta copilului dvs. atunci când alegeți dimensiunea patului, dar luați în considerare și dacă această piesă de mobilier va fi folosită într-o cameră pentru a dormi cât mai mulți copii sau poate chiar adulți? Acum aveți opțiunea de a mări, dacă este necesar, pentru a găzdui copii, adolescenți și adulți cu paturi XL.

Related posts

Decorare cu personalitate

Adina Meyers

Sentimentul de liniste si calm, la el acasa

Adina Meyers

Expo Casa Mea, târgul casei tale. Episodul 3

Adina Meyers