Daca amenajarea unei noi locuinte se poate repeta la intervale mici de timp, acesta nu este cazul si pentru spatiul de gradina. Aici, cuvantul cheie este durabilitatea, iar pentru a evita cheltuieli suplimentare, specialistii Symmetrica recomanda alegerea unui concept de amenajare clasic, usor de mentinut si al carui stil nu se va demoda niciodata.

Astfel, odata ales modelul de pavaj preferat pentru curte si alei, urmeaza amenajarea zonei de gradina, un spatiu care trebuie sa imbie la relaxare si sa inspire momente de neuitat alaturi de cei dragi. Scari de acces, trepte, alei pietonale, ziduri de sprijin sau garduri gasiti in gama Symmetrica pentru Gradina, toate fiind caracterizate de bun-gust si un aspect modern.

Aspectul de piatra naturala domina in aceste ambiente, garantand astfel un aer de familiaritate si un decor ingrijit. Culorile, obtinute printr-un procedeu special de prelucrare, sunt si ele inspirate din natura, ceea ce inseamna ca veti putea integra cu usurinta obiectele in decorul vostru.

Pentru gradinile generoase din punct de vedere al suprafetei, recomandarea specialistilor este crearea unei zone de interes, care poate fi utilizata ca loc de servit masa pe sezonul verii sau, pur si simplu, ca un punct de atractie pentru vizitatori. Construirea acesteia se poate face din trepte simple, a caror nuanta de culoare sa fie in armonie cu intregul decor exterior.

O alta varianta prin care puteti aduce un plus de inovatie in gradina, este formarea unor jardiniere zidite in jurul unor arii pe care doriti sa le scoateti in evidenta, precum o colectie speciala de flori sau arbusti. Usor de montat, elementele de zidarie din kit-ul Alcatraz sunt disponibile in patru culori si va pot ajuta sa creati un ambient primitor si, totodata, modern.

Daca va simtiti mai creativi si doriti sa impresionati printr-un gratar outdoor sau ziduri de spirjin, kit-ul Yucatan este solutia ideala. Elementele de zidarie din acest ansamblu se adreseaza celor care doresc sa impresioneze prin simplitate si forme clasice, insa, cu putina imaginatie, acestea pot fi aranjate forme demne de invidiat.

Nu in ultimul rand, nu uitati ca nicio gradina nu este completa fara un gard care sa completeze conceptul de amenajare initial. Astfel, efortul pe care l-ati depus in amenajarea gradinii, trebuie sa fie reflectat si in design-ul gardului. Cu cele patru elemente din kit-ul Gardeo, puteti crea adevarate jocuri vizuale si forme unice.

Pentru mai multe detalii despre Gama Symmetrica pentru Gradina, dar si despre celelalte solutii de amenajare cu pavele, dale, borduri sau rigole, accesati www.symmetrica.ro.

 

Related posts

Lemnul în casele noastre

Adina Meyers

Pentru un gard trebuie autorizatie de construire?

Adina Meyers

Cum crestem confortul termic si fonic al construcțiilor din BCA

Adina Meyers