LifeStyle

Cu Electrolux Oxygen casa ta devine o oaza de aer curat

Modul in care ne construim casele (cu mai multa izolatie, mai putina ventilatie si materiale noi) a dus la o crestere a gradului de poluare. Astfel, in ultimii ani aerul de interior s-a degradat constant, provocand implicit si probleme majore de sanatate: astm sau alte probleme respiratorii. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii 1.5 milioane de persoane mor anual datorita poluarii aerului de interior.

Alergiile respiratorii ocupa un loc dominant, iar spatiul interior le alimenteaza prin prezenta fumului de tigara, mucegaiului sau parului provenit de la animalele de casa. In Suedia astmul cauzeaza mai multe decese decat accidentele de masina.

Daca va numarati printre cei care sufera din cauza alergiilor sau pur si simplu va doriti un aer mai curat in locuinta, purificatorul de aer Oxygen de la Electrolux este cea mai buna solutie.

Oxygen poate sa furnizeze pana la 313 m3 de aer pur pe ora si combina carbon activ cu filtre HEPA astfel incat curata particule minuscule de pana la 0,3 microni – sub nivelul particulelor care provoaca iritatii si astm – spori, mucegai, polen, alergeni de la animale particule de praf si fumul de tutun.

Oxygen – „nasul electronic” care comunica si se adapteaza

In timpul functionarii, senzorii monitorizeaza nivelul de zgomot si de poluare, permitand purificatorului sa se autoregleze – toate reglajele fiind vizibile pe ecran. Daca nu este necesara o purificare intensa, aparatul isi va ajusta in mod automat nivelul de putere gratie senzorilor incorporati care reactioneaza la gradul poluare si la nivelul de zgomot. Atunci cand depisteaza mirosuri puternice precum cele de parfum, solventi sau fum, Oxygen isi intensifica automat puterea si capteaza mirosurile cu ajutorul filtrelor de carbon activ.

Un indicator de nivel al mirosurilor arata cantitatea de poluare la care se declanseaza nasul electronic.

Aer curat zi si noapte

S-a demonstrat ca expunerea la poluarea de interior cauzeaza probleme de somn si descreste performanta cardiovasculara. Este foarte important ca pe durata noptii sa respiram aer curat, dar este de asemenea important sa ne odihnim in liniste.

Purificatorul de aer Oxygen Electrolux nu este doar eficient, ci si foarte silentios, avand un nivel de zgomot de 27 decibeli pe modul silentios de functionare, ceea ce inseamna ca il puteti utiliza in dormitor pe perioada noptii, fara a va deranja somnul. Consumul redus de energie, de aproximativ 5 Watti, pe cea mai scazuta treapta de putere, permite utilizarea permanenta a purificatorului pentru un flux constant de aer curat atat ziua cat si noaptea.

Design in tendinte

Ecranul plat, alb si negru, lucios al purificatorului il plaseaza pe acesta in topul accesoriilor moderne pentru casa, integrandu-l perfect in noile tendinte de modernizare.

Related posts

5 to go – prima cafenea to go din România care a introdus personaje pe pahare de cafea. Mr Espresso și Miss Latte pe paharele 5 to go

Adina Meyers

Afla cum sa ai un stil de viata sanatos la o noua conferinta Woman2Woman.ro

Adina Meyers

Expozitia Cruci de piatra se prelungeste pana pe 24 octombrie

Adina Meyers