LifeStyle

Covorașe profesionale – protejează orice tip de suprafață

Nicio locuință și niciun spațiu de lucru, fie că vorbim de clădiri de birouri, bănci sau centre comerciale, nu este complet fără un covoraș de intrare. Covorașele pentru intrare sunt obiecte esențiale, deoarece prin intermediul lor se asigură că mizeria nu se infiltrează în interior.

Investiția într-un covoraș profesional este una de durată, deoarece intrarea în orice tip de spațiu dictează prima impresie a celui care îi trece pragul.

Pentru cei care dețin o afacere, este important să aleagă furnizorul cu mare atenție, deoarece aceștia au nevoie de un numar mare de covorașe, pentru spații diverse și este mult mai ușor să achiziționeze toate produsele de la același furnizor.

Magazinul online Sanito.ro prezintă o gamă variată de produse, destinate afacerilor din domeniul medical, industrial, hotelier și pentru restaurante. Covoarele și preșurile lor sunt de cea mai înată calitate și asigură o imagine deosebita a instituției sau a firmei în care sunt folosite.

Aceste covorașe sunt necesare atât pentru spații interioare, cât și pentru zonele exterioare, tocmai datorită eficienței lor, dar și pentru că ușurează cu mult menținerea curățeniei, ceea ce înseamnă automat timp câștigat. Covorașele profesionale nu trebuie să lipsească de la ușile birourilor, cabinetelor, spitalelor, băncilor, instituțiilor publice și altor clădiri cu trafic intens de persoane, tocmai pentru a nu lăsa murdăria să patrundă în acestea.

Covorașele pentru clădirile de birouri sunt mult mai convenabile decât covoarele tradiționale casnice, datorită raportului calitate-preț și datorită construcției lor, care permite curățarea cu ușurință. Mocheta de birou este un produs care nu se deteriorează ușor, se curăță rapid, iar petele nu vor rămâne, datorită calității pe care o are țesătura mochetei.

Printre cele mai importante tipuri de covorase sunt cele dezinfectante. Acestea sunt recomandate pentru o multitudine de zone medicale, industriale și zone din segmentul alimentar, covorașele profesionale dezinfectante asigură o igienizare profesionala a spațiilor si o curățenie de lungă durată. Covorașele de tip Sticky Mat au o eficiență de 99,9% atunci când sunt utilizate și aplicate corect și când straturile sunt curățate de uzură. Acestea au un sistem de eliminare a prafului și a impurităților certificat ISO.

Amenajarea spațiului de lucru în mod adecvat este un lucru foarte important, mai ales în industria chimică sau mecanică. Toate produsele trebuie alese cu mare atenție, în acest domeniu și mai ales covorașele profesionale industriale, care protejează atât angajații, cât și suprafețele de lucru.

O altă categorie importantă de covorașe este reprezentată de covorașele pentru piscină. Indiferent dacă este o piscină pentru interior sau exterior, de mici sau de mari dimensiuni, destinată copiilor sau adulților, există câteva aspecte de care trebuie să se țină cont întotdeauna. Este indicat ca orice spațiu cu piscină să aibă amenajate într-un mod profesional împrejurimile, pentru a garanta siguranță celor care se bucură de ea. De aceea, trebuie folosite covorașe profesionale anti-alunecare, care sunt ideale pentru piscina, deoarece in compozitia lor se afla PVC abraziv, tratat anti bacterial, sunt rezistente la UV și pot fi folosite chiar și in situatii meteorologice extreme. 

Soluțiile profesionale sunt cele mai indicate și apreciate opțiuni și denotă întotdeauna un grad ridicat de încredere.

 

../dc09c4547fc1.png

Related posts

Galeria de arta Goldart va invita la vernisaj!

Adina Meyers

Opera Nationala organizeaza cea de-a 4 editie a prestigiosului Concurs International de Canto “Maestrii Artei Lirice”

Adina Meyers

Mușcata – o alegere perfectă pentru cei care nu au prea mult timp de grădinărit

Adina Meyers