Calatorii LifeStyle

Corelli Atmosphere Boutique – refugiu al frumosului

Boutique-ul reuneste elemente de design interior originare din toate colturile lumii, precum Germania, Italia, Franta si chiar regiunea Orientului. Imbinand traditia cu modernitatea, Corelli Atmosphere Boutique ofera o gama complexa de accesorii potrivite oricarui camin.

Boutique-ul este impartit in 5 zone: living, bucatarie, incaperea de baie, gradina si zona de vinuri si ciocolata. Fiecare zona are un design special, coltul gradinii fiind amenajat sub forma unui spatiu de relaxare si lectura. Un strop de romantism face din piesele de mobilier (fotolii, scaune pentru gradina, mese) alegerea ideala pentru redecorarea caminului in stilul caselor de odinioara. Accesoriile de la Corelli Atmosphere Boutique intregesc tabloul decorativ prin simplitate si bun gust.

Zona vinului si a dulciurilor reuneste licori bahice din diverse regiuni ale lumii, precum Portugalia, Italia, Franta, iar ciocolata este din regiunea Orientului, purtand denumirea de Corelli Chocolate. De asemenea, la Boutique se gasesc si gift box-uri alcatuite din Biscuiti Amaretti si vin, destinate persoanelor cu un program incarcat.

In nuantele lunii inchinate sexului frumos, micile delicii decorative vor aduce un zambet pe chipul doamnei sau domnisoarei care le primeste. Astfel, Ziua Femeii se reinventeaza la Corelli Atmosphere in bijuterii fine, esarfe colorate si jurnale cu aspect vintage.

Related posts

O bază de tratament cu ape minerale va fi construită la Vizantea-Livezi, județul Vrancea – FOTO

Adina Meyers

Policolor: Primele sase luni din 2013 vor fi decisive

Adina Meyers

Taburete cu simt artistic

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe